CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Home > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 156 din 05 iunie 2011        Toate Articolele Autorului

SUSŢINEREA FINANCIARĂ A PROIECTULUI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi Cititori şi Simpatizanţi ai proiectului Confluenţe Literare,  

După cum ştiţi, orice proiect presupune o finanţare adecvată, lucru valabil şi pentru Confluenţe Literare. Astfel, acest proiect a fost finanţat integral până în momentul de faţă de către autorul fondator, chiria de găzduire fiind plătită în avans pentru o perioadă de doi ani, care vor expira în decembrie 2013. Într-un mod similar a fost plătită şi furnizarea semnăturii electronice necesară autentificării securizate, care expiră pe data de 14.09.2016.  

În plus, platforma de publicare a fost dezvoltată gratuit de către autorul fondator implementându-se concepte de programare avansată prin folosirea celor mai bune tehnologii software cu scopul maximizării utilizării resurselor şi astfel, minimizării cheltuielilor în condiţiile extinderii constante a volumului de articole găzduite pe site.  

Este însă adevărat că pe măsură ce numărul de articole devine tot mai mare, deopotrivă cu primirea a tot mai multor autori, va fi necesară extinderea platformei existente, fapt ce va necesita servicii de găzduire tot mai performante, implicit costuri tot mai mari. De aceea, în măsura în care doriţi să vă aduceţi contribuţia pentru sprijinirea financiară a proiectului, o puteţi face folosind facilităţile oferite de către sistemul PAYPAL.  

Acest lucru presupune să faceţi click pe link-ul de mai jos, iar după aceea să utilizaţi un cont PAYPAL existent sau să vă generaţi un astfel de cont folosind formularul disponibil pe pagina www.paypal.com, după care să reveniţi pentru a face respectiva donaţie.  

 
 
Utilitatea unui cont PAYPAL este evidentă, acesta permiţând o tranzacţionare sigură în cazul efectuării de plăţi online, metodele de securizare fiind bine puse la punct şi acreditate internaţional.  

În viitor avem în vedere şi alte metode de primire a donaţiilor, dificultatea principală fiind în momentul de faţă faptul că este necesară definirea proiectului ca o fundaţie, asociaţie sau organizaţie neguvernamentală. De îndată ce acest lucru se va realiza, vom anunţa datele financiare pentru cei doritori să susţină financiar proiectul şi prin alte metode.  

Cu un sincer respect,  

Octavian Lupu  

Fondator Confluenţe Literare  

 
Referinţă Bibliografică:
SUSŢINEREA FINANCIARĂ A PROIECTULUI / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 156, Anul I, 05 iunie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!