AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Evaluari >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 925 din 13 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

SUFLET DE POET II
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

SUFLET DE POET II...autor Economist Ilie ŞOPANDĂ  

 

- În anul 2013 şi-a tipărit un nou volum ,,Martor autentic”  

Dinanul 2006 a iniţiat apariţia volumelor antologice a poeţilor de pe Net; Spiralele vieţii 2006, Drumurile vieţii 2007, Mirajele vieţii 2008, Izvoarele vieţii 2009, Speranţele vieţii 2010. În anul 2011 a coordonat apariţia volumului antologic al poeţilor de pe Net „Amintirile vieţii” fiind inclus în toate cele şase volume.  

A fost selecţionat în volumele antologice Freamăt de dor 2008 şi Universul bucuriei 2009, volum apărut la Suceava, Însemne 2010 apărut la Bacău.  

Începând cu anul 1999 participă la toate ediţiile Zilelor Culturii la Moldova Nouă, unde prezintă publicului larg volumele sale tipărite.  

- 2013 apare volumul Poetul şi prozatorul Mihai LEONTE tămăduitor de suflete, autor Ludmila BOLBOCEANU-GRAMA din Chişinău.  

Luptă pentru apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale pensionarilor şi a persoanelor defavorizate publicând, începând cu anul 1994, în ziarul ,,Timpul” din Reşiţa, diverse articole tematice. Colaborează pe această linie în bune condiţiuni cu realizatorii emisiunii ,,Vârsta a treia” de la postul de radio Timişoara.  

Urmare a contribuţiei deosebite la răspândirea culturii în rândul maselor, Consiliul local al comunei Buneşti, judeţul Suceava, în anul 2002 îi acordă titlul de Cetăţean de Onoare al acestei comune.  

De asemenea, domnul Mihai LEONTE se bucură de simpatie şi respect în oraşul şi judeţul în care trăieşte, este invitat la diverse manifestări cultural-artistice şi militează activ pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor de vârsta a treia.  

 

A consemnat; Economist Ilie ŞOPANDĂ  

Redactor Şef Revista OMENIA a Federaţiei Naţionale OMENIA  

Referinţă Bibliografică:
SUFLET DE POET II / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 925, Anul III, 13 iulie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!