CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 820 din 30 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Sub egida Ligii Scriitorilor Români
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sub egida Ligii Scriitorilor  
 
Atelier literar “CEREMONII TRANSILVANE “  
 
În organizarea Ligii Scriitorilor Români, Filiala Maramureş, a Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu “din Baia Mare şi a publicaţiei CITITOR DE PROZĂ-Republica Artelor-, are loc la biblioteca mai sus amintită, în data de sâmbătă, 6 aprilie, orele 11, “Atelierul Literar-Ceremonii Transilvane “.  
 
În cadrul acestei manifestări scriitorii: Al.Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor Români, membru corespondent al Academiei Americană Română, Titina Nica Ţene, membru fondator al Ligii Scriitorilor, Voichiţa Pălăcean Vereş ( editor) şi poetul Ioan Cărăşel se vor întâlnii cu cititorii. Despre viaţa şi opera acestora va vorbi criticul literar Virginia Paraschiv. Cu această ocazie se organizează şi o expoziţie cu cărţile acestora.  
 
Cu partea tehnică pentru proiecţia videoclipurilor realizate pe versurile Titinei Nica Ţene, înregistrări şi trasmitere prin internet cititorilor publicaţiei CITITOR DE PROZĂ şi Republica Artelor, se va ocupa dr.Mihai Ganea, preşedintele filialei Maramureş a Ligii Scriitorilor.  
 
Alexandru Roşianu  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sub egida Ligii Scriitorilor Români / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 820, Anul III, 30 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!