AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 791 din 01 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Sub egida Ligii Scriitorilor Români
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sub egida Ligii Scriitorilor 
  
Medalionul literar ” Femeia, mărţişorul vieţii noastre“ 
  
La Cenaclul literar “Vasile Sav “, condus de scriitorul Al.Florin Ţene, din cadrul Centrulul de Zi pentru Vârstnici nr.2, din data de 27 februarie, a.c., a avut o bogată ordine de zi. Şedinţa s-a deschis cu medalionul literar” Femeia- mărţişorul vieţii noastre“, în cadrul căruia preşedintele Ligii Scriitorilor a vorbit despre tradiţia mărţişorului în Europa şi la noi, inclusiv despre Ziua Internaţională a Femeii, pe care o sărbătorim la 8 Martie. 
  
În continuare au citit versuri din creaţiile proprii următorii: Titina Nica Ţene, Maria Pop, Emil Perşa, Doina Mărghitaş, Vasile Sfârlea şi Al.Florin Ţene. 
  
După care scriitoarea Voichiţa Pălăcean Vereş a vorbit despre cartea regretatei Carmen Alexandrina, intitulată “Sub semnul Apei şi al Dragonului “. 
  
În cadrul medalionului “Prin adevăr învingem o părere “, Aurel Vuşcan a făcut o interesantă expunere despre “Biblia ca stare a umanităţii “. Apoi Vasile Sfârlea a prezentat “Caledoscopul literar al lunii februarie “. 
  
În încheiere a urmat dezbateri pe marginea celor prezentate. 
  
Viitoarea ;edin'ţă v-a avea loc în mierc uri, 27 martie, a.c., 
  
Al.Roşianu  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Sub egida Ligii Scriitorilor Români / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 791, Anul III, 01 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!