AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 832 din 11 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

Sub egida Ligii Scriitorilor
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sub egida Ligii Scriitorilor Români 
  
Lansarea cărţii de poezie “Triumful iubirii “ de Emilia Tudose 
  
În după amiaza zilei de 10 aprilie, la Casa de Cultură Municipală Cluj a avut loc lansarea cărţii de poezie”Triumful iubirii “ de Emilia Tudose, apărută la Editura SEDAN. 
  
Manifestarea a fost coordonată de dr. Dan Brudaşcu care a dat cuvântul scriitorilor: Al.Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor Români, dr. Ion Cristofor, Doina Mărincaş, Ion Constantinescu, Antonia Bodea, şi istoricul Vasile Lechinţan, care au vorbit foarte analitic despre carte. Au fost prezenţi scriitori de seamă ai Clujului: Ioan Cărăşel, Iulian Patca, Titina Nica Ţene, Voichiţa Pălăcean Vereş, Ioan Benche, Ioan Andraşoni, şi alţii.În încheire autoarea a citit poezii din volumul său. 
  
Manifestarea s-a bucurat de succes din partea numerosului public. 
  
Florin Roşianu 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Sub egida Ligii Scriitorilor / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 832, Anul III, 11 aprilie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!