CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 692 din 22 noiembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Sub egida Ligii Scriitorilor
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sub egida Ligii Scriitorilor Români 
  
Medalionul literar “Iubirile toamnei “ la Colegiul Tehnic de Transporturi”Transilvania “ 
  
Urmare convenţiei de parteneriat încheiat între Liga Scriitorilor Români şi unele Colegii din Cluj-Napoca cu scopul de a se promova literatura în şcoli sub genericul “Scriitori clujeni de lângă noi “, în data de 22 noiembrie a.c. a avut loc la Colegiul Tehnic de Transporturi “Transilvania “ din Cluj-Napoca medalionul literar ”Iubirile toamnei “, urmare invitaţiei făcută de doamna directoare prof.ing.Ancău Dorina şi doamnei profesoare Iolanda Drăgan, bibliotecara colegiului. 
  
După vizitarea bogatei biblioteci a Colegiului, scriitorii: Titina Nica Ţene, Voichiţa Vereş, Gavril Moisa, Iulian Patca şi Al.Florin Ţene, au fost conduşi de doamna profesoară Iolanda Drăgan în sala de spectacole, unde au fost aşteptaţi de numeroşi elevi, iubitori de literatură. 
  
Manifestarea, ce s-a desfăşurat sub genericul „Iubirile toamnei“, a fost coordonată de scriitorul Gavril Moisa, secretarul general al Ligii Scriitorilor, care, pentru început a prezentat pe scurt, biobibliografia scriitorilor prezenţi. 
  
Au citit din cărţle lor Titina Nica Ţene, Iulian Patca, Al.Florin Ţene şi Gavril Moisa. Iar Voichiţa Vereş le-a vorbit elevilor despre importanţa cărţi în formarea personalităţii umane. 
  
Poeziile citite au fost subliniate de către cei prezenţi cu vi aplauze. 
  
În încheiere au fost dezbătute probleme legate de rolul literaturii şi a limbi române în şcoală. 
  
Al.Florin Ţene 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Sub egida Ligii Scriitorilor / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 692, Anul II, 22 noiembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!