AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Ştefan Doru Dăncuş         Publicat în: Ediţia nr. 1222 din 06 mai 2014        Toate Articolele Autorului

Ştefan Doru DĂNCUŞ - ANTOLOGIILE REVISTEI SINGUR 2014
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Au apărut antologiile Revistei SINGUR pentru 2014. Autorii sunt rugaţi să confirme primirea celor 5 exemplare gratuite, conform proiectului. De asemenea, cei care nu şi-au trimis adresele poştale până acum, sunt rugaţi să o facă, pentru a primi cărţile în timp util. Autorii care nici până la această dată nu au achitat suma menţionată în comunicatul iniţial  
NU VOR PRIMI CĂRŢILE DECÂT DUPĂ CONFIRMAREA ACHITĂRII.  
 
Felicitări tuturor! Este un motiv de bucurie şi pentru noi, cei care am reuşit să depăşim greutăţile proprii oricărui proiect de o astfel de anvergură. Vă vom ţine la curent cu mediatizarea acestora, mediatizare care începe cu lansarea lor la Târgul de Carte ALBA TRANSILVANA (9-11 mai 2014), la Alba Iulia.  
 
Adresa de contact:  
 
Vă mulţumim pentru participare şi pentru răbdare,  
Ştefan Doru DĂNCUŞ  
Târgovişte  
5 mai 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ştefan Doru DĂNCUŞ - ANTOLOGIILE REVISTEI SINGUR 2014 / Ştefan Doru Dăncuş : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1222, Anul IV, 06 mai 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ştefan Doru Dăncuş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Doru Dăncuş
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!