AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Alexandrina Chelu         Publicat în: Ediţia nr. 87 din 28 martie 2011        Toate Articolele Autorului

SPECTACOL ÎN CINSTEA LUI IOSIF VULCAN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 31 martie 2011 – se împlinesc 170 de la naşterea cărturarului nostru Iosif Vulcan, pe care avem datoria să-l cinstim cum se cuvine, ca pe un bihorean de-al nostru, „naş onomastic” al lui Mihai Eminescu, ca pe un poet, dramaturg, ca pe un adevărat om de cultură, imagine marcantă a literaturii româneşti. Un om complet, un adevărat „manager cultural” al vremii sale, Iosif Vulcan a realizat una din cele mai longevive reviste de cultură din România: Revista Familia.  
  
Vă invităm la spectacolul organizat de Rock Filarmonica Oradea, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Oradea, Revista Familia, Muzeul Ţării Crişurilor şi Teatrul de Stat din Oradea, pentru a ne aduce aminte de Iosif Vulcan prin muzică, poezie şi imagine, aşa cum ar trebui întotdeauna să ne ştim aprecia valorile neamului românesc. 
  
Spectacolul va avea loc la  
  
Casa de Cultură a Municipiului Oradea (sala Arlus) 
  
joi 31 martie 2011, ora 19:00 
  
într-o atmosferă culturală de nedescris.  
  
Vă aşteptăm cu drag, 
  
Alexandrina CHELU  
  
General Manager 
  
Sc. Manoil Impex S.R.L.  
  
Str. Mihai Viteazul nr.2, Oradea, Jud. Bihor, 410095 
  
M: +40-747-614-959 
  
T: +40-259-432-862 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
SPECTACOL ÎN CINSTEA LUI IOSIF VULCAN / Alexandrina Chelu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 87, Anul I, 28 martie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Alexandrina Chelu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandrina Chelu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!