AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Portret >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 247 din 04 septembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Sorin GÂRJAN, miniportret.
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sorin GÂRJAN, miniportret.
realizat de Mihai LEONTE
 
Provenind din mediul minier, îl consider pe poetul Sorin GÂRJAN ca fiind unul de al nostru, al minerilor. Poezia lui Sorin GÂRJAN, este o enciclopedie de imagini cu largi viziuni, uneori chiar magice. Versurile au acele cristale ce înţeapă realitatea, traducând-o în cercuri concentrice, care formează gânduri şi vise interdependente unele faţă de altele.
Observaţii rafinate, de  fineţe, create de un orfevru ce ştie să taie în diamantul brut, din prima privire, detalii ca în pictura impresionistă. Fin observator al vieţii decente şi indecente, surprinde poetic aspecte din viaţa adevărată. Izvoare de tragism ale unor realităţi trăite, marcate fiind de evenimente simple, cu rezonanţe uneori de un lirism ascuns, dar aduse la un rang superior privirilor umane. Acest portret miniatural despe poetul Sorin GÂRJAN sper să se amplifice în sufletele cititorilor, şi să fie căutat în viitor de către cititorii de poezie.
 
Referinţă Bibliografică:
Sorin GÂRJAN, miniportret. / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 247, Anul I, 04 septembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!