AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Amintiri >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1096 din 31 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE LA 57 ANI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE LA 57 ANI  

 

Oare ce înseamnă televiziunea pentru individ, pentru societate? Acum 57 ani televiziunea era un privilegiu, căci nu mulţi cetăţeni aveau televizoare, dar nici multe localităţi din România nu aveau posibilitatea să preia programele transmise.  

Am avut privilegiul să vizionez primele imagini transmise de televiziunea română, fiindcă în acei ani eram ucenic la rafinăria 2 Vega din Ploieşti. După masa mergeam în centrul oraşului pentru a ne uita la programele transmise pe televizoarele sovietice Temp, expuse în vitrinele magazinului Universal din centrul oraşului Ploieşti. Programe transmise de TVR nu aveam să mai văd până în anul 1966 căci am lucrat în localităţi unde nu existau relee de recepţie TV.  

Am reuşit să văd meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal din 1966, fiindcă pe atunci lucram la un şantier din Turda şi mergeam să vizionez meciurile la unchiul meu.  

Venind în Moldova Nouă în 1966 de abia în 1970 am început să pot viziona postul naţional român de televiziune în Moldova Nouă, când am putut recepţiona postul TVR.  

Astăzi avem nenumărate posturi de televiziune de nici nu ştii la care să te uiţi!  

La mulţi ani Societatea Romana de Televiziune…  

 

Referinţă Bibliografică:
SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE LA 57 ANI / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1096, Anul III, 31 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!