AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 755 din 24 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

Societatea Cultural Patriotică
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Şedinţa Filialei Cluj a Societăţii Cultural Patriotică „Avram iancu “ (Filiana Cluj) din data de 24 ianuarie a.c., condusă de preşedintele acesteia Tibi Groza, a avut ca ordine de zi analiza activităţii pe anul 2012, prezentată de Constantin Sicoe, şi propuneri pentru noi activităţi în anul în care am intrat.  
 
În cadrul dezbaterilor şi propunerilor, numeroase ca număr, au vorbit: Vasile Cristea, Al.Florin Ţene, Emil Luca, Ion Vitoc, Uţuşaru Marcel, senatorul Alexandru Cordoş, inv. I.Abrudan, Al.Şandor, I. Ciubuca, Vasile Lechinţan, Tibi Groza, etc.  
 
Din cuvântărie acestora s-au desprins câteva idei importante pentru conducerea politică şi administrativă a ţării şi a municipiului Cluj-Napoca. Astfel se fac demersuri ca la Ţebea să se amenajeze “Panteonul Neamului Românesc “, în Cluj-Napoca pe Bulevardul Eroilor să se instituie Aleea Personalităţilor Clujene, între Monumentul Memorandiştilor şi Lupa Capitolina. Statuia Avram Iancu să fie completată cu tribunii, pentru a echilibra proporţiile. Să se editeze un Dicţionar al membrilor Societăţii, se vor organiza simpozioane, Ziua Crăişorului în luna iunie, În Cimitirul Central să se indentifice mormintele personalităţilor clujene şi să editeze un Album cu acestea. Să se continuie amplasarea de plăci comemorative, etc.  
 
Al. Florin Ţene  
Cluj-Napoca  
24 ianuarie 2013  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Societatea Cultural Patriotică Avram Iancu se implică în proiecte pentru Cluj / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 755, Anul III, 24 ianuarie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!