AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  


Autor: Soar         Publicat în: Ediţia nr. 1594 din 13 mai 2015        Toate Articolele Autorului

Soar
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
*Soar s-a născut în Cluj-Napoca, Romania. Provenită dintr-o familie de intelectuali, autoarea a integrat influenţele diversificate ale educaţiei sale în studiile lingvistice efectuate în universităţi din Romnia, Franţa şi Germania. Prima ei pasiune în copilărie a fost muzica, iar în anii adolescenței a continuat să-şi valorifice înclinaţia spre limbi străine prin intermediul culturilor şi civilizaţiilor, descoperite și intensificate prin călătorii internaționale şi prin experiențe multiculturale, ceea ce i-a influenţat scriitura, pentru a modela un caracter cosmopolit al unui suflet deschis, mereu însetat de cunoaştere şi lumină.  
 
Soar a absolvit studiile universitare de traductologie și interpretariat de conferință și a obținut un master în Relații internaționale și diplomație. Urmându-şi destinul inimii, s-a stabilit în Germania în 2002, unde locuiește în prezent, promovând pe plan profesional pasiunile sufletului ei: scrisul şi muzica, cele mai profunde modalităţi de comunicare prin care pot fi recreate, la nesfârşit, gândiri, emoţii, sentimente.  
 
 
 
*  
*Soar (a se inălţa) reprezintă originea hawaiiană şi semnificaţia numelui de botez al autoarei, Ioana.
**Onorată cu titlul Qindie: autor independent (Indie) de calitate (Quality); Germania, mai, 2014.
***Membru al: The Society of Authors (UK), BPW (AT), Tekom (DE), OSEC (CH), Ambassador of BUI – Bodensee (DE), Poets&Writers Organisation (USA).  
 
*  
Official releases:

# Yours, poetically - 2014
# In the Palms of Space and Time - 2012
# Into Earth, Wind and Fire - 2011

Special credits:

# 2014: Awarded with the “Qindie” label - “Quality” book created by an independent author (“indie”).
# 2014: Awarded with the “Qindie” title - “Quality” independent author (“indie”).

Publication credits in literary magazines and newspapers in the U.K., USA, Austria and Germany (Decanto The Poetry Magazine, Enigma, Lastbench, Women Move the Soul, Indie Spirit Magazine, The Flash, Märkische Allgemeine, BW Polyglott - BDÜ Magazine, Schwäbische Zeitung, Woman@Work Magazine, The Munich Eye, The Berlin Eye).
 
 
Referinţă Bibliografică:
Soar / Soar : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1594, Anul V, 13 mai 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Soar : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Soar
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!