AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 974 din 31 august 2013        Toate Articolele Autorului

Simpozionul LIMBA ROMÂNĂ ESTE PATRIA NOASTR{
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Simpozionul “LIMBA ROMÂNĂ ESTE PATRIA NOASTRĂ “ la Prefectura Cluj-Napoca 
  
Liga Culturală pentru Unitatea Românilor de Pretutindeni-Filiala Cluj, Liga Scriitorilor Români, Fundaţia Protecţiei Sociale Generale din România, Filiala Cluj, Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război, Asociaţia Judeţeană Cluj a Cetăţenilor Români Refugiaţi-Strămutaţi, Expulzaţi şi Deportaţi, Academia Română-Filiala Cluj-Napoca, Arhiepiscopia şi Mitropolia Clujului, Direcţia Cultură şi Patrimoniu, Episcopia Greco-Catolică, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Uniunea Scriitorilor Filiala Cluj, au sărbătorit Ziua Naţională a Limbii Române în data de 31 august, începând cu ora 10, în Sala Mare a Prefecturii Cluj. 
  
Cu această ocazie au conferenţiat Acad.prof.dr.Dumitru Protase, dr.Rodica Marian, prof.Antonia Bodea, prof.dr.Victor Cubleşan şi prof.Vasile Sfârlea. 
  
În cadrul programului au susţinut un concert de muzică populară Mihaela Grindean şi Ioana Preda Morar de la CJCPCT Cluj, prezentate de Sorin Grecu. 
  
Interesantul simpozion s-a încheiat cu recitarea poemului “Gloria Limbii Române “de Al.Florin Ţene, preşedintele Ligi Scriitorilor, membru corespondent al Academiei Americană Română, poem premiat de curând la un concurs internaţional de poezie. 
  
Simpozionul a fost coordonat de neobositul col.(ret. )ing.,ec.Nicolae C.Grosu. 
  
Manifestarea s-a bucurat de un real succes, fiind sublinată prin aplauze de către cei prezenţi. 
  
Marin Suciu 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Simpozionul LIMBA ROMÂNĂ ESTE PATRIA NOASTR{ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 974, Anul III, 31 august 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!