AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Silvana Andrada
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
BIOGRAFIE  
 
 
 
Autor Silvana Andrada Tcacenco  
 
 
 
Silvana Andrada Vasilescu, născută la 15.02.1971 în Sighișoara judetul Mureș. Căsătorita din 1998 cu Vasilescu Bogdan. Fiica Sabrina Vasilescu născută 2003.  
 
Parinți Tcacenco Luminita Dr. Biochimist, Tcacenco Vicențiu- Valentin Prof. Univ Dr (1948-2007)  
 
A petrecut primii zece ani la Sighișoara, jud. Mureș unde a urmat școala cu limba de predare germană. A finalizat studiile liceale la Liceul German nr. 34 actual Colegiul German Ghoete din București, în anul 1989.  
 
Între 1990 si 1995 a urmat cursurile facultății de Finanțe Banci în cadrul ASE București, 1995-1996 Master in Finanțe, 1996-2006- a susținut doctoratul in economie specializarea finanțe internaționale. Între 2007- 2009 a urmat cursurile de master in drept la Universitatea Dimitrie Camtemir Bucuresti. Lector Universitar ASE Bucuresti- departamentul SELS Germana intre 2004-2012, director General GALIKA Romania din 1996 până în prezent, mediator autorizat incepand din 2009. Membră a cenacului literar artistic al liceului, participa la montaje literar artistice si concursuri de recitari intre 1985-1989 fiind pasionată de muzică și de poezie.  
 
Scrie de la 15 ani, publică prima poezie in 1992 intr-un ziar local din Sighisoara, debutează în Confluențe Literare la 01.02.2016 cu poezia “Adoptă- mă pădure”. Publică incepând din 25.03.2016 in Revista Radio metafora Visul românilor de pretutindeni Seattle,WA,U.S.A, din 13.06.2016 in Literatura de azi si din 16.06.2016 In Revista Pro Litera și din 11.09.2016 in revista e Creator. Volumul de debut îi apare in anul 2016, la Editura Art Creativ și se intitulează “ADOPTĂ- MĂ PADURE”, participă in ediția antologică “ARIPI DE ZĂPADĂ”, publicată de Editura Art Life in anul 2016 si antologia "Prietenii Literare", aparută în cadrul Editurii eCreator.
Concursuri  
 
Campionatul National de poezie 2016 organizat de către Cenaclul de Urgență si Editura Art Creativ- Diplomă Campion național al poeziei- 2016  
 
Premiul pentru debut- acordat de către Consiliul Județean Maramureș împreună cu Asociația eCreator, pentru volumul de debut “Adoptă-mă pădure”. Editura Art Creativ, București 2016  
 
contact  
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Silvana Andrada / Silvana Andrada : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2117, Anul VI, 17 octombrie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Silvana Andrada : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvana Andrada
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!