CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 858 din 07 mai 2013        Toate Articolele Autorului

SESIUNE PRELUNGITĂ (15 iunie 2013) DE PRIMIRE A ÎNSCRIERILOR PENTRU MERIDIANE LIRICE VOL AL II-LEA (Antologie a poeziei româneşti contemporane)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Având în vedere succesul primului volum al Antologiei poeziei româneşti contemporane MERIDIANE LIRICE (124 Poeţi contemporani) şi datorită numeroaselor solicitări, venite din partea poeţilor români din ţară şi din diaspora, lansăm invitaţia de a expedia materialele dumneavoastră, pe adresa de e-mail geocosynus@gmail.com, până cel mai târziu 15 iunie 2013. (Ca urmare a solicitărilor făcute de către prietenii noştri, am decis prelungirea termenului de primire a materialelor)  
 
Materialele trebuie să conţină:  
- 8-10 texte (poezii);  
- o fotografie personală;  
- 1-2 referinţe critice la scrierile dumneavoastră;  
- 1 scurt CV literar (de maxim 1 pagină în format A4). CV-ul trebuie să includă, obligatoriu, data şi locul naşterii autorului, precum şi datele personale: adresa poştală şi un nr. de telefon de contact. (datele personale vor rămâne confidenţiale şi vor fi utilizate strict pentru corespondenţă).  
 
Cerinţe minimale:  
- textele să fie corect tehnoredactate cu diacritice, font Times New Roman 12 pt, cu spaţiere la 1 rând;  
- fotografia să fie cu rezoluţie de minim 200 dpi, pentru o mai mare claritate.  
- Orice material care nu respectă cerinţele date, va fi respins.  
 
Ne rezervăm dreptul de a face o selecţie a materialelor primite, pe criteriul strict valoric. Lista autorilor acceptaţi pentru al doilea volum al antologiei, va fi publicat pe site-ul revistei (şi în cele ale partenerilor noştri) până cel mai târziu 1 august 2012.  
 
Pentru orice nelămurire sau pentru obţinerea de informaţii suplimentare referitoare la antologie, vă rugăm să ne contactaţi la telefonic la numărul de fix: 0374-064.594 sau mobil: 0741-078.627 (numerele de telefon ORANGE) sau pe adresa de e-mail: geocosynus@gmail.com.  
 
Despre volumul I al MERIDIANE LIRICE, citiţi mai multe AICI!!!  
 
http://www.armoniiculturale.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2701:eveniment-editorial-armonii-culturale-meridiane-lirice-antologie-universal-a-poeziei-romaneti-contemporane-124-poei-contemporani-editura-armonii-culturale-adjud-octombrie-2012&catid=220:nouti-editoriale&Itemid=270  
 
Redacţia Armonii Culturale  
 
Referinţă Bibliografică:
SESIUNE PRELUNGITĂ (15 iunie 2013) DE PRIMIRE A ÎNSCRIERILOR PENTRU MERIDIANE LIRICE VOL AL II-LEA (Antologie a poeziei româneşti contemporane) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 858, Anul III, 07 mai 2013, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!