AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Sergiu Găbureac         Publicat în: Ediţia nr. 598 din 20 august 2012        Toate Articolele Autorului

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (14): PILULA DE UICHENDU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Avertizare.  
Lectura poate crea un disconfort accentuat. (SG)  
 
În loc de MOTTO:  
LA VAMĂ  
- Ce-i pilulele astea roşii?  
- Contra bronşitei.  
- Şi astea albe ?  
- Contra reumatismului.  
- Dar astea mititele?  
- Contra sinuzitei.  
- Dar ce e cu fotografia asta, a lui Băsescu ?  
- Contra dorului de ţară !  
 
FĂRĂ TABLETE !  
 
Doar pilulă, întrucât parchetul (din baie!) mi-a comunicat, pe facebook, prin omul cu acel copilaş în braţe, că e bine să încetez cu tabletele! Dacă nu vreau să am un nou stil de viaţă! De ce? Pentru că nu am reţetă de la doctor... Aşa că rămân doar la pilula:  
 
JOS BĂSESCU !  
 
Unchiul Sam, prin Gordon, ne dă indicaţia preţioasă să trecem testul DEMOCRAŢIEI. Să vedem ce e mai tare voinţa poporului (8,5 milioane) sau băsecraţia! În rest, să ne ne căutăm fiecare de ale noastre. Cu capul în nisip.  
 
Ultima oră !  
 
Aseară am fost în excursia tematică Piaţa Univesităţii - Bd. Magheru - Piaţa Romană - Piaţa Victoriei - Modrogan (Sediul PDL) şi retur. Felicitări organizatorilor!  
 
La întoarcere în PUB, pe înserat, am fost interpelat vehement de o gospodină. Am înţeles că am furat ceva şi nu am ce căuta acolo! O altă persoană mi-a şuieră la ureche: „Eşti condamnat !" Culmea, nu am rămas şocat! Am mai trăit scene din astea. N-am ştiut, până aseară, că trebuie să ceri voie pentru a veni în Piaţa Universităţii!?! Oameni vigilenţi veghează!?! Mai întâi omul cu acel copil în braţe, acum vânjoasa gospodină...  
 
Aştept, cu interes, următoarele zile!  
 
Forwardaţi ştirea colegilor ca să fie avertizaţi asupra a ceea ce li se poate întâmpla!  
 
Toate bune,  
 
 
Sergiu GĂBUREAC  
sâmbătă, 18 august 2012  
Piaţa Universităţii, Bucureşti  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (14): PILULA DE UICHENDU ACESTA ! / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 598, Anul II, 20 august 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!