CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Sergiu Găbureac         Publicat în: Ediţia nr. 576 din 29 iulie 2012        Toate Articolele Autorului

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (11): ZIUA CARE VA MARCA VIITORUL ROMÂNIEI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Avertizare.  
Lectura poate crea un disconfort accentuat. (SG)  
 
Votează DA ! Să-i spunem lui Băsescu PA !  
 
Halal urmaşi ai lui Traian! Băsescu merge la vot! Ei, nu. Se ascund ca şobolanii. Constat că nu mai au membri nici pentru supravegherea secţiilor de votare. Vor şi filmări. Faţă şi profil. Bravos! Cu aşa partid, spre noi victorii!  
 
Întâmplător sau nu pe 29 iulie e ziua imnului naţional! DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE ! Vom vedea dacă gurul Brucan a avut dreptate! Ei sunt, de toţi (PDL+USL), vreun milion.  
 
Zice plagiatorul Andrei Pleşu: „Nu mă duc la referendum. Nu văd nici un motiv să schimb un berbec cu două gâşte" Amintiţi-vă! Gâştele au salvat Capitoliul!  
 
Noi, turmentaţii, suntem temelia! Nu trebui să ne scoată nimeni la vot. Venim. Sigur!  
 
Cei din pieţe sunt ceva mai alergici la dictatură şi mârlănie. De aceea îşi strigă de peste şase luni cu voce tare solicitările. Dacă erau ascultaţi de la bun început nu se prelungea  
 
criza politică întreţinută de colonelul Băsescu şi lotul său de puşcăriabili. Mai reduceam din costuri, iar democraţia era la ea acasă şi în România !  
 
Acum tot noi plătim! Ajunge !  
Votul este mai puternic decât glonţul !  
Dă o şansă României !  
 
-----------------------------------  
 
Votează DA ! Să-i spunem lui Băsescu PA !  
 
Dragii mei,  
 
Aici se încheie proiectul meu declanşat în decembrie 2011. Am simţit un imbold interior căruia i-am dat curs fiindcă îmi iubesc ţara. Sună primitiv, dar asta e! Nu toţi putem fi Barosso! Mă despart de mulţi dintre cei aflaţi în banca mea de date (peste patru mii de adrese). Vor rămâne doar câteva zeci. Să credem tot timpul că fiecare poate să facă ceva pentru ţara lui. Cel puţin am încercat şi nu-mi pot repoşa că nu m-am implicat. Cum am crezut de cuviinţă şi acum 22 de ani. Mi-a făcut plăcere să vă cunosc, măcar pe această cale. Vă mulţumesc tuturor pentru suportarea mesajelor mele.  
 
Mă puteţi vizita, din când în când, dând click pe:  
 
 
sau pe facebook sau îl mai întrebaţi pe dl Google.  
 
Am primit cartea istoricului Marius Oprea!  
(dacă nu o aveţi în bibliotecă... luaţi de la Băsescu)  
Marius Oprea, Adevărata faţă a lui Băsescu 666  
Publicata de curand şi distribuită împreună cu ziarul „Jurnalul national", despre actualul preşedinte suspendat al Romaniei.  
 
Când ai făcut ultima faptă bună ?  
Du-te la vot Şi nu uita:  
 
Votează DA ! Să-i spunem lui Băsescu PA !  
 
Pe diseară în Piaţa Universităţii şi în toate pieţele României!  
 
Forwardaţi vă rog!  
 
Toate bune,  
 
Sergiu GĂBUREAC  
duminică, 29 iulie 2012  
Bucureşti  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (11): ZIUA CARE VA MARCA VIITORUL ROMÂNIEI / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 576, Anul II, 29 iulie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!