AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Atitudini >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 698 din 28 noiembrie 2012        Toate Articolele Autorului

ŞEFUL CU SUBORDONAŢI BUNI!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

ŞEFUL CU SUBORDONAŢI BUNI!  

 

Plutonierul Tunică nu era neapărat cel mai bun gradat din batalion, dar maiorul Stelaru ori de câte ori era întrebat spunea că este BUN. Fiind întrebat de colonel ce fel de om este Tunică, maiorul Stelaru i-a spus că este un om BUN! A venit vremea unei mari inspecţii în regiment şi generalul l-a întrebat pe maiorul Stelaru, şeful lui Tunică; ce fel de subordonaţi are? Maiorul i-a răspuns prompt; Numai subordonaţi BUNI! Timpul trecea şi regimentul condus de colonelul Munteanu era mereu menţionat ca fiind cel mai bun la multe aplicaţii, la multe concursuri pe ramură sau chiar pe armată. La un raport pe minister regimentul a fost menţionat prin ordin special al ministrului. Astfel că regimentul de infanterie din orăşelul moldav a primit din partea preşedintelui un înalt ordin militar al statului român.  

La înmânarea Drapelului şi Diplomei care însoţea înalta distincţie colonelul Munteanu a fost întrebat de preşedinte; Ce fel de subordonaţi are? Cu o promptitudine impecabilă acesta a răspuns; BUNI! Preşedintele a rămas impresionat, cum fusese şi ministrul. Dar colonelul a avut naivitatea să-l întrebe pe maiorul Stelaru cum de şi-a dat seama că are subordonaţi BUNI? Fără ezitare maiorul i-a răspuns; Domnule colonel, un grad superior, nu are voie să conducă decât subordonaţi BUNI. Maiorului Stelaru i s-a dus vestea că este un comandant BUN, iar după el a reieşit că şi superiorii lui în grad că au subordonaţi buni.  

Această însemnare are la bază nişte fapte concrete din viaţă. În rest NO COMMENT!  

Referinţă Bibliografică:
ŞEFUL CU SUBORDONAŢI BUNI! / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 698, Anul II, 28 noiembrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!