AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poeme > Pitoresc >  SECVENTE IN ALB SI NEGRU

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
Joi 14 iunie va apare la Ediura POLITEHNICA PRESS volumul de versuri SECVENTE IN ALB SI NEGRU, volum premiat in cadrul Festivalului international de creatie literara, TITEL CONSTANTINESCU, editia a IV-a, din 13 august 2011, cu premiul special al Editurii Rafet din Ramnicu Sarat. Cartea este dedicata fiilor mei, Valentin, Ciprian si Adrian.Bucurati-va pentru mine, dragii mei prieteni cititori! Doritorii se pot adresa pe mail pentru a primi volumul prin posta. Astept cu mare drag vesti in acest sens impreuna cu adresele la care sa va pot trimite cartea. Multumesc!  
 
ionela1961@yahoo.co.uk  
 
 
 
Poezie din noul volum  
 
 

Reflecţii

Moartea asta mă condamnă,
La viaţă şi nenoroc,
Să renasc verde în toamnă,
Primăverii să-i fac loc!
 
Ciclic ea mă ameţeşte
Cu cireşe şi gutui.
Doar mirosul de tămâie
Îi va pune pofta-n cui!
 
Moartea asta mă consumă
Ca pe-un vers rebel, temut.
Viaţa-mi devine postumă
Dintr-un ordin de demult.
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
SECVENTE IN ALB SI NEGRU / Ioana Voicilă Dobre : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 530, Anul II, 13 iunie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ioana Voicilă Dobre : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Voicilă Dobre
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!