CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 914 din 02 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

SCRISOARE DESCHISA DIN PARTEA LUI FUEGO
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Scrisoare deschisă din partea lui Fuego pentru fanii săi :  

“In locul formulei introductive aş prefera să vă adresez o mulţime de mulţumiri. La fel de numeroase precum au fost şi urările venite din partea voastră cu ocazia onomasticii mele. Fie că au fost transmise personal ori prin intermediul mesajelor notate la postările de pe blogurile ce se ocupă cu un devotament impresionant de activitatea mea, acestea mi-au provocat o bucurie imensă. Am simţit astfel că îmi sunteţi aproape, ca pot conta pe sprijinul şi admiraţia voastră, iar mai presus de toate, că am cel mai puternic mobil pentru a crea, pentru a interpreta şi pentru a fi in continuare, artistul apreciat de către voi. Am afirmat-o in nenumarate randuri si o voi face cat timp voi trăi : “ Artiştii trăiesc, simt şi ard pentru publicul lor ! “. Şi atunci când simţi că această cauză nobilă, dedicată celei mai inalte forme artistice, muzica, primeşte confirmarea publicului, nu ai altă alternativă decât aceea de a fi mai bun, mai performant, de a evolua şi de a transmite aceleaşi gânduri pozitive. Mulţumirile mele pentru voi, cei ce serviţi drept sursă necontenită de inspiratie, sunt impărtăşite de muzica mea, prin fiecare apariţie ce va este dedicată, prin fiecare proiect şi intâlnire de suflet cu voi. Misiunea-mi se certifică tocmai prin dragostea primită de la voi, atât la spectacole, cât şi prin mesajele calde, ce de fiecare dată, îmi transmit o stare pozitivă. Şi pentru că vă simt atât de aproape, mă bucur şi vă mulţumesc prin tot ceea ce fac, pentru că îmi sunteţi prieteni. Credinţa mea e muzica, iar publicul îmi e destinul …“  

Paul Ciprian Surugiu – Fuego  

Referinţă Bibliografică:
SCRISOARE DESCHISA DIN PARTEA LUI FUEGO / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 914, Anul III, 02 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!