CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 818 din 28 martie 2013        Toate Articolele Autorului

SCRISOARE DESCHISA CATRE FANI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

 
 
„Dragii mei,  
 
Aştern o nouă filă în volumul amintirilor mele, cu emoţii şi cu speranţa că am reuşit să consolidez legătura tainică pe care o am cu cei ce mi-au fost alături şi de această dată. De asemenea, cred şi simt că mi-am îndeplinit şi scopul, acela de a aduce momente unice, spectaculoase, cântece noi şi multe suprize, în lumea haotică în care ne învârtim.  
Turneul naţional “O lacrimă de cântec” prezentat de mine în această primăvară, s-a bucurat de un imens succes, în toate oraşele în care am poposit.  
Pornind periplul de la Constanţa, continuând cu Ploieşti, Galaţi, Focşani, Adjud, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău şi Braşov, nu mică mi-a fost surprinderea să văd că spectacolele s-au jucat aproape în toate oraşele cu casa de bilete închisă.  
M-aţi răsfăţat cu aplauze şi cu flori, mi-aţi dăruit cadouri şi pe lângă toate, mi-aţi transmis, în culise, după spectacole, ori prin intermediul celor două fan-cluburi ale mele, Fan Club Fuego România şi Fuego’s Blog, toate gândurile voastre sincere.  
Cu bucurie şi împlinire le-am primit pe toate, şi vă mulţumesc deschis pentru fiecare cuvânt, pentru fiecare efort depus în a-mi aduce flori şi atenţii, pentru toate mesajele frumoase pe care zilnic le citesc şi le ascult.  
Cu siguranţă, dacă voi, publicul meu, nu aţi fi atât de receptivi, de primitori, de avizi după cântecul românesc şi după noutate, eu nu mi-aş putea ghida existenţa pe portativul vieţii, în partitura indecisă a muzicii.  
Am intâmpinat nepregătiţi valul de aer rece ce s-a abătut peste ţară, şi astfel, bateristul meu s-a îmbolnavit, căpătând o viroză în formă accentuată.  
Acest fapt îl împiedică să îşi desfăşoare activitatea în condiţii optime şi să îşi continue drumul prin ţară, alături de mine. Din păcate, suntem nevoiţi să intrerupem drumul către vestul ţării şi să vă promitem că vom reveni în acea zonă, cât mai curând, cu acelaşi concert, cu noi surprize şi materiale.  
Sunt fericit că noul meu album „O lacrimă de cântec” a fost atât de bine primit de către voi, şi că refrenele au început să fie auzite şi la radiourile de specialitate, cele ce promovează cu interes muzica şi valorile româneşti.  
Săptămâna viitoare va fi lansat şi DVD-UL „Un suflet românesc în cântece de odinioară”, care aduce spectacolul „Ce faci astă seară tu?” filmat în anul 2010 la Teatrul „Mr. Gh. Pastia” din Focşani şi care dezvăluie o poveste omogenă, cu aer burghez, cu raze de trecut şi prezent în care se regăsesc valorile şi coloanele sonore ale lumilor apuse, surprinzând veridic sufletul românesc în cântece de altădată.  
Gândul meu onest şi toată recunoştinţa se îndreaptă către voi, publicul meu, mulţumindu-vă pentru că îmi oferiţi linişte şi echilibru, fiind alături de mine, dezinteresat, în drumul acesta sinuos, în lumea decepţiilor şi a frivolităţii, căci pentru voi îmi port paşii în viaţă, alergându-mi destinul prin tabloul artei, pe şevaletul muzicii, prin lacrimi de cântec ...  
Acum plec, în altă primăvară, într-o simfonie a simţirii şi a renaşterii eterne, cu promisiunea că voi reveni în iarna tainică, cu un nou turneu.”  
 
Al dumneavoastră,  
 
Paul Ciprian Surugiu - Fuego  
Referinţă Bibliografică:
SCRISOARE DESCHISA CATRE FANI / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 818, Anul III, 28 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!