CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Ecouri >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 919 din 07 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

SCRISOARE DE LA MOLDOVA NOUĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

SCRISOARE DE LA MOLDOVA NOUĂ  

Am primit la redacţie caietul de versuri”Alb Negru” aparţinând d-lui Mihai LEONTE, Preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Moldova Nouă şi, în acelaşi timp un vechi simpatizant al proiectului Casa Artiştilor. Mulţumim pentru ,,Alb Negru” şi promitem să-l aşezăm în mini-bibliotecă alături de celelalte donaţii de carte. Odată cu mesajul poetic, dl. Mihai LEONTE a trimis şi o ofertă de colaborare între proiectul Casa Artiştilor şi Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Moldova Nouă. Sperăm să onorăm această invitaţie de colaborare printr-o descindere la Moldova Nouă cu noul spectacol de Teatru Lectură la care lucrează d-na Directoare de Proiect Mihaela Săsărman împreună cu d-na Ariana Kuhner (regizoare) şi d-l. Radu Gh. Zaharia (actor), ambii fiind membri ai programului, şi cu o expoziţie cu lucrări aparţinând membrilor Casei Artiştilor.  

Să ne auzim cu bine!!!  

Sponsorii interesaţi sa susţină această acţiune sunt invitaţi să contacteze responsabilul informaţional al proiectului la telefon: 01 210 9482. Vă mulţumim anticipat şi vă invităm să participaţi la eveniment alături de !!!  

Portret de departe: Mihai LEONTE  

1941 - 19 ianuarie se naşte la Petia - Buneşti, judeţul Suceava 1961 - Absolvent al Şcolii Profesionale de Mineri - Zlatna  

1969 - Absolvent al Şcolii de Maiştri Mineri - Brad  

1972 - Absolvent al Liceului Real Moldova Nouă  

Spirit autodidact, cu o cultură generală solidă. A lucrat peste 21 ani ca maistru miner şi maistru principal în cadrul Întreprinderii Miniere Moldova Nouă. Fiind un spirit activ, după pensionare a fondat Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Moldova Nouă, al cărui Preşedinte ales este şi în prezent.  

Îi urăm succes şi pe această cale d-lui Mihai LEONTE şi sperăm într-o colaborare fructuoasă!  

Referinţă Bibliografică:
SCRISOARE DE LA MOLDOVA NOUĂ / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 919, Anul III, 07 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!