AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Artistic >  SCRISOARE CĂTRE MOŞ CRĂCIUN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Dragă moş Crăciun,  

Iată că îţi scriu, din nou, ca pe vremea copilăriei cu miros de cozonac şi mere coapte, cu beteală şi brad nins cu pulberea stelelor. Îţi scriu, azi 09.12.2012, când văd că lumea e, pe zi ce trece, mai “rece”. Vreau să te rog să aduci sacul plin cu bunătate şi căldură sufletească, celor ce au uitat să mai fie copii şi iubire fiecărei fiinţe umane. Pentru mine, nu ştiu ce să-ţi cer…Dragoste ţi-am cerut cândva. Şi mi-ai adus! Dar s-a sfârşit şi, mă tem prea mult de acest sfârşit amar al iubirii ca să ţi-o cer din nou. Ţi-aş cere sufletul-geamăn sau sufletul-pereche… Dar, cine ştie, dacă obosit, de atâta alergătura pe meridianele globului şi orbit de lumina ameţitoare a zăpezii pe care o înfrunţi, an de an, ca să ajungi până la noi, nu te vei înşela iarăşi, orbit din cauza furtunilor de ceaţă argintie…!?Ţi-aş cere linişte şi pace sufletească, dar ştiu că sunt atâţia oameni, zbuciumaţi, şi atâţia copii “îmbătrâniţi ” înainte de vreme, care au nevoie de asta!….. De aceea, dacă n-ai uitat copilul care am fost, de crezi că încă mai merit un “cadou” fă, doar, ca “lacrima”să-mi fie, iarăşi, limpede şi caldă... O lacrimă de fericire.  

Eu, Floarea-un strop de scânteie divină!  

Referinţă Bibliografică:
SCRISOARE CĂTRE MOŞ CRĂCIUN / Floarea Cărbune : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 709, Anul II, 09 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Floarea Cărbune : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Floarea Cărbune
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!