AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 1152 din 25 februarie 2014        Toate Articolele Autorului

SĂPTĂMÂNA EVANGHELIEI MÂNTUIRII ORAŞULUI SALONTA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Bucuria Tatălui Ceresc la întâlnirea cu fiul cel risipitor şi rătăcitor, din mărturia Evangheliei după Luca (15:21-24), animă comunitatea creştină a Bisericii Baptiste Betel din Salonta. Păstorită de Domnul Isus Hristos prin lucrarea încredinţată pastorului Florin Cociubei, Biserica Betel organizează, începând din prima Duminică a lunii martie, până în Duminica din 9 martie, o binecuvântată „Săptămână de Evanghelizare pentru sufletele oraşului Salonta”.
Vestea Bună a Mântuirii sufletului omenesc prin Jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos va fi predicată din Sfânta Scriptură a Vechiului şi Noului Testament (Biblia), de la amvonul Bisericii situată pe strada Jean Calvin nr. 40, începând cu ora 17:00 - Duminica, iar de la ora 18:00 - în cursul săptămânii, de pastorii invitaţi: Toni Mic de la Biserica Călacea (2 martie 2014), Gheorghe Chişe de la Biserica Tulca (3 martie 2014), Emeric Hubert de la Biserica Pecica (4 martie 2014), Florin Negruţiu de la Biserica Peştiş (5 martie 2014), Dorin Simu de la Biserica Tinca (6 martie 2014), Moise Vrăjitor de la Biserica nr. 2 Timişoara (7 martie 2014) şi Doru Hnatiuc de la Biserica Emanuel Oradea (9 martie 2014).
În cadrul serviciilor divine de evanghelizare, Orchestra de madoline dirijată de fratele Teofil Marişcaş, Fanfara bisericii, corul bărbătesc şi corul mixt, precum şi grupurile de tineri şi copii ale Bisericii Betel vor prezenta programe speciale de laudă şi închinare spre slava lui Dumnezeu.
„Tot aşa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăieşte” - Aceste cuvinte sfinte ale Domnului Isus Hristos erau adresate vameşilor şi păcătoşilor, fariseilor şi cărturarilor, ucenicilor şi noroadelor care se apropiau de El să-L asculte. Scriptura spune în Ioan 3:17 - „Dumnezeu în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin el.” – iar acest adevăr universal valabil este dat nouă tuturor, indiferent de apartenenţă socială, etnică sau religioasă. Primul pas în bucuria divină este ascultarea, primirea şi împlinirea din adâncul inimii a Cuvântului lui Dumnezeu, a chemării Evangheliei Celui ce a murit pe Cruce pentru iertarea păcătosului. Următorii paşi continuă prin împlinirea personală a exemplului de viaţă duhovnicească trăită de Fiul lui Dumnezeu. Vă aşteptăm cu dragoste la Biserica Betel să împărtăşim acum, în Salonta şi acolo, în veşnicia lui Dumnezeu, această bucurie garantată de însuşi Isus Hristos, Domnul şi Dumnezeul nostru”, ne-a declarat Florin Cociubei, pastorul Bisericilor baptiste din Salonta şi Mădăras.
Sorin Petrache  
Referinţă Bibliografică:
SĂPTĂMÂNA EVANGHELIEI MÂNTUIRII ORAŞULUI SALONTA / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1152, Anul IV, 25 februarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!