AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Elena Buică         Publicat în: Ediţia nr. 109 din 19 aprilie 2011        Toate Articolele Autorului

SALUT... CETATEA LUI BUCUR!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La apariţia primului număr pe suport de hârtie al revistei „Cetatea lui Bucur”  
  
În ultima perioadă de timp câteva probleme de sănătate au pus stavilă între mine şi lumea scrierilor, dar apariţia primului număr al revistei „Cetatea lui Bucur” tipărit pe suport de hârtie m-a făcut să simt că dintre rânduri mă privesc interogativ ochii celor care au pus ceva din fiinţa lor pentru cititori, a celor care au lucrat la această revistă şi în mod special, ochii celei care a gândit-o şi s-a trudit să-i dea fiinţă, distinsa doamnă Elisabeta Iosif. Revista aceasta care unifică românii din toate colţurile lumii, m-a făcut să înalţ capul şi să mă alătur lor. Prin oricâte încercări ale vieţii aş trece, cât îmi va sta în putinţă, voi fi alături de cei care şi-au propus ca obiectiv major promovarea culturii şi a spiritualităţii româneşti aşa cum pe deplin o doveseşte şi această revistă, concepută iniţial on-line de remarcabilul om de mare cultură Prof. Artur Silvestri. 
  
Primul gând a fost acela de a transmite calde felicitări doamnei Elisabeta Iosif si celor care i-au dat o mână de ajutor pentru felul cum a fost concepută această publicaţie pe pagini de hârtie şi pentru cei care au aşternut acele gânduri şi trăiri decantate în pagini de revistă. 
  
Lectura acestei reviste, ca şi cea on-line, trezeşte curiozitatea care se amestecă cu respectul şi admiraţia. E o revistă care nu lasă să se stingă luminile şi căldura din sufletele cititorilor, de care suntem însetaţi cu toţii. Scrierile selecţionate cu grijă fac cititorii să se recunoască în marea diversitate umană. 
  
Şi dacă aceasă revistă are în numele ei cuvântul BUCUR, atunci BUCURIE şi IMPLINIRI prin bogatia de idei si frumuseţi să-i dea Creatorul - Cel al împlinirii tuturor bogăţiilor şi frumuseţilor de pe pământ - acestor împliniri de azi şi ale celor care vor mai veni! 
  
16 pagini cu articole de valoare scrise de autori cu nume şi... prestanţă, format A4, grafică excepţională, hârtie de calitate şi... multă tragere de inimă şi profesionalism. Doresc noii reviste să dăinuie peste veacuri, să trasmită generaţiilor ce vor urma mesajul nostru literar, scrierile noastre şi dragostea noastră pentru limba română. La mulţi ani „Cetatea lui Bucur”!  
  
Elena BUICĂ  
  
Toronto, Canada 
  
Aprilie 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
SALUT... CETATEA LUI BUCUR! / Elena Buică : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 109, Anul I, 19 aprilie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Elena Buică : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elena Buică
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!