CONFLUENŢE LITERARE

GILBERT, ARIZONA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Floarea Cărbune         Publicat în: Ediţia nr. 377 din 12 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

SALONUL NAŢIONAL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Bucureşti, s-a deschis SALONUL NAŢIONAL "Mihai Eminescu". Vernisajul Expoziţiei: ora 15:00. Salonul va fi deschis între 11 şi 31 ianuarie 2012.Cu această ocazie, bucureştenii şi nu numai, vor avea fericita ocazie să ia contact cu organizatorii, dar şi cu artiştii care expun lucrări inspirate de viaţa şi opera lui Mihai Eminescu.Prin aceasta... se aduc omagii "Luceafărului", dar se şi exprimă sentimente de adâncă iubire... pentru cel ce nu va trece în neuitare, atâta timp cât românii vor fiinţa pe acesta pământ binecuvântat, România. 
  
Iubitorii de neam şi de frumos sunt invitaţi la Palatul Parlamentului, Str.Izvor 2-4,Sala de Expoziţii "Constantin Brâncuşi".Program de vizitare:Luni-Vineri, orele 10:00-16:00.INTRAREA LIBERĂ.  
  
Aici veţi putea admira:medalii, plachete,insigne şi alte materiale dedicate poetului naţional. 
  
În album veţi admira fotografii din ziua deschiderii Salonului... 
  
VIZIONARE PLĂCUTĂ! 
  
Floarea Cărbune 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
SALONUL NAŢIONAL Mihai Eminescu (11-31.01.2012) / Floarea Cărbune : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 377, Anul II, 12 ianuarie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Floarea Cărbune : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Floarea Cărbune
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!