AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Foileton >  


Autor: Stan Virgil         Publicat în: Ediţia nr. 189 din 08 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Rugaminte
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Rog pe toti cititorii prozelor sau poeziilor mele ori ale celorlalte postari, sa lase la final in comentariu, ce le-a sau nu lea placut din ce au citit. Acest lucru imi este de mare folos pentru viitoarele scrieri. In general ce scriu reflecta viata asa cum a fost sau cum este la data consemnarii ei in scrierile mele. Ma adap la resursa inepuizabila, a amintirilor, le combin cu putina imaginatie sa le dau nota poetica necesara unei opere literare, fara a ma abate de la realitate. Cand scriu nuvele doresc sa aduc in amintirea cititorilor mai varstnici amintiri din copilaria lor sau din timpul maturitatii, iar celor tineri sa le povestesc ce nu au trait si ce doar au auzit din gura varstnicilor. Uneori poate nu reusesc atat de bine, ori din cauza stilului, ori a unei lipse de inspiratie de moment, dar intentia este nobila, sa-l determin pe cititor sa dea fila, citind si continuarea.  
  
Va multumesc. Virgil Stan 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Rugaminte / Stan Virgil : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 189, Anul I, 08 iulie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Stan Virgil : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Stan Virgil
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!