CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Selectii >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 406 din 10 februarie 2012        Toate Articolele Autorului

RUGĂ FĂRĂ SFÂRŞIT - UN PROIECT DE NESTĂVILIT
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Of, Doamne Dumnezeul meu şi-al naţiunii  
  
Române care-a fost trădată  
  
De fiii vitregi, de nemernici, de nebunii  
  
Care ne dau ca vulturii de pradă, roată... 
  
Sunt milostivul Tău supus acum răpus 
  
De rătăcirea Ta în rătăciri rebele,  
  
Căci fără Tine mor şi eu, aşa cum sus 
  
În cer, de dorul Tău, mor ceruri reci de stele... 
  
Sunt valul Tău pustiu ce moare-n valuri 
  
Când nu se mai întorc din larg la mal... 
  
Sunt voal de fluturi morţi în voaluri 
  
Şi bocetul de dor al unui vechi caval... 
  
MĂRTURISIRE: 
  
În activitatea mea de trei ani şi ceva de facebook şi în diferite medii spirituale,ca persoană publică şi virtuală, am moderat multe grupuri şi persoane dintre cele mai rebele, bune sau rele...Iar în activitatea mea din realitatea crudă am lucrat cu mari colectivităţi, cu organizaţii, formaţiuni, asociaţii, uniuni, grupuri.. Şi, deşi mai avem şi fluctuaţii, desincronizări, crize morale sau de altă factură, vă declar cu mâna pe inima cuvântului meu şi pe cuvântul inimii mele că sunteţi cel mai stabil şi abil grup, că sunteţi minunaţi şi durabili! Cele peste 10.500 de strofe asudate şi donate proiectului vă dau dreptul să fiţi personajul colectiv principal al piesei noastre de teatru elevat, rafinat, modern, pe care o jucăm împreună. Nu persoanele noastre, luate în parte, sunt cele mai importante, ci colectivitatea în ansamblu şi rezultatele ei. Stăm bine ca rezultate, ca strofe, suntem în grafic... 
  
Am trecut noi peste furtul intelectual al psiho-maleficei maleficei impostoare ”poete” VALI ZĂVOIANU, prezentă pe reţeaua FB şi în reviste literare, chiar şi în ”Confluenţe Româneşti”, unde vânează idei şi versuri uşor de însuşit, dar şi adepţi pentru a ei ”Catedrală de cuvinte”... De cuvinte mincinoase şi blasfemitoare,femeia care din ură distructivă a vrut să surpe fundaţia proiectului şi să şi-l însuşească prin hoţie şi pastişare...  
  
Am trecut peste atacurile asupra serverelor ziarului executate de mercenarii electronici ai politrucilor smintiţi, Sorin Oprescu şi toate canaliile de canale politice şi oligarhice... Am trecut peste momente critice în care puteam să ne destrămăm din cauza unor orgolii...  
  
Am trecut şi trecem uneori prin despărţiri şi renunţări... Cum nu am merge mai departe? 
  
Vă îmbrăţişez pe toţi. Nimic nu îi împiedică pe cei care au greşit cumva, dacă au greşit şi ne-au părăsit, sau i-am obligat să ne părăsească, să emită solicitări de reintegrare, să revină, să regrete şi să pună în continuare umărul, mai înţelepţi fiind între timp, mai concilianţi, mai cumpătaţi... Eu le acord tot sprijinul dacă fiecare se sprijină pe sine spre binele colectivităţii.... 
  
Ziarul Naţiunea este în urmă cu publicarea seriilor de câte o sută de strofe, din lipsă de spaţiu publicistic, dar vine, vine din urmă... Şi nu peste multă vreme va tipări şi prima carte din ciclul ”Rugă fără sfârşit”... Vă urez unitate şi..unicitate! 
  
ROMEO TARHON, autorul, continuatorul şi apărătorul proiectului 
  
http://www.ziarulnatiunea.ro/2012/02/10/strofele-de-la-8601-la-8700-din-ruga-fara-sfarsit-cel-mai-lung-poem-pentru-cartea-recordurilor/ 
  
http://www.facebook.com/groups/rugafarasfarsit/ 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
RUGĂ FĂRĂ SFÂRŞIT - UN PROIECT DE NESTĂVILIT / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 406, Anul II, 10 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!