AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Opinii >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 231 din 19 august 2011        Toate Articolele Autorului

Romania eterna, Israelul si Gradina Maicii Domnului
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Motto: “Nu este moarta lumea zeilor si a spiritelor ascunse ale naturii, ci mai degraba sunt moarte sufletele voastre ... ” ( J.W.Goethe  
 
Tot mai des vad la televiziunea globala si citesc in presa online ca Israelul se pregateste, sub comanda „Babilonului rasturnat”, sa bombardeze Iranul, posibil chiar in octombrie 2012. Daca lucrul acesta se va intampla, inevitabil „ marele exodul” se va produce si foarte multi evrei vor veni in Romania. Se pare ca din punct de vedere militar s-a creat deja aceasta posibilitatea de a veni la noi, deja se stie ca toata baza de date biometrice a romanilor a fost vanduta inca din 2010 Israelului, probabil pentru o mai buna cunoastere a “elementului” specific romanesc, al geniului acestui popor care va da tiparul unei noi forme de stat "multinational "si noua religie atat de mult asteptata.  
 
Iata ce scrie distinsul profesor Ion Coja, pe site-ul personal, intr-un articol intitulat "Experimentul Romania continua – Cum distrugi si vinzi o tara in 20 de ani ” :  
 
„Iata ca dupa 20 de ani, invadatorii nu se mai ascund acum, unii dintre ei isi recunosc isprava pe fata : ” Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit presedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmatie naucitoare, la Hotel Hilton din Tel-Aviv, in fata a sute de reperezentanti ai cercurilor diplomatice evreiesti: Israelul cumpara Romania ! ". Mai departe, aflam din articolul domnului profesor ca: "Prim-ministrul al Israelului a raportat in parlamentul israelian ca misiunea de a cumpara Romania a fost indeplinita. Dupa ce politicienii israelieni au recunoscut faptul ca oamenii de afaceri israelieni au cumparat Romania, aflam si scopul final al acestei actiuni: peste tot sunt inconjurati de state neprietenoase si greu de stapanit economic, sunt o enclava intr-o lume islamica. Prin cumpararea Romaniei, israelienii pregatesc un teritoriu de rezerva pentru ei” . Am incheiat citatul. Fara comentarii.  
 
Mai urmeaza sa demaram in 2012 programul de regionalizare a Romania, pentru ca aceasta tara verde, numita de toti comentatorii antichitatii Terra Mirabilis, sa devina primul Centrul de putere, de spiritualitate si cultura universala a intregii lumi. Or, Doamne fereste, un teatru de razboi in balcani, intre fortele infernale si cele ceresti, ca tot se vorbeste atata ca pe pamant lumea e fara centru iar in cer e intr-un razboi al "focului stelar".  
 
Asadar, vor veni mai intai israelitii, ca refugiati de razboi, apoi vor veni si alte semintii, care vor incepe sa-si faca propriile lor colonii si provincii pe teritoriile noastre, pentru a intemeia in cele din urma, impreuna cu noi, o noua „religie matrifocala”, pe o noua axa crestina a supercivilizatiei Dumnezeului biblic, pe care-l asteptam de vreo doua mii de ani se se intoarca cu iubire intre noi.  
 
Nu trebuie sa ne fie frica de nimic, de orice semintie ar veni peste noi, pentru ca intre cuceritori si cuceriti se va stabili o osmoza naturala, tot asa cum s-a intamplat in urma cu oproape doua mii de ani intre stramosii nostrii geto-daci si romani. Cu poporul roman se va petrece un fap extraordinar, in viitorul apropiat: paradoxal, tocmai aceasta tragica pierdere de oameni, de energii si de timp, prin care trece Roamania de 21 de ani, va constituii inceputul unui nou destin pentru poporul roman. Faptul acesta exceptional se va datora mai multor factori, dintre care unul va fi dat in mod sigur de vitalitatea si puterea psihica si biologica a romanilor, si un altul de omologia a doua semintii. Romanii sunt si romani: deci suntem si ingeri si demoni, veghetori intre „ spatiul sublunar” si „ spatiul supralunar” de origine solara.  
 
De ce sa aiba loc „marele exod” tocmai in Romania ? In primul rand pentru ca Romania este Gradina Maicii Domnului. Amintiti-va de prima vizita a unui papa catolic intr-o tara ortodoxa, dupa 945 de ani de la marea schisma dintre cele doua biserici crestine, ortodoxe si catolice: „ Sunt fericit sa ma aflu-n Romania, care-i gradina Maicii Domnului”, a zis suveranul pontif Papa Ioan Paul al II-lea la intalnirea ecumenica din 1999 cu Patriarhul Romaniei Teoctist . Tot atunci, dupa ce a coborat din avoin prima data suveranul pontif a ingenunchiat si a sarutat pamantul romanesc, binecuvantand pe Maica Domnului.  
 
Imaginati-va o Gradina in care, peste noapte, plantele isi iau talpasita si devin carnivore. „Plantele de carne” din gradina aceasta romaneasca sunt de fapt chiar sufletele noastre. Cine va fi noul Gradinar ? Cu ce „instrumente” se va recolta ? Care soiuri de „plante” vor fi preferate ? Cum va decide noul Gradinar ca ne-am „copt” la minte si la trup ? Dar, mai ales, care va fi „ empanada de miel rascumparator „ ? Sunt intrebari subtile, insa eu le consider intrebari legitime si obligatorii acum pentru toti romanii de pretutindeni.  
 
Romanul, asemenea lui Isac, se indreptam acum spre moarte sigura. La fel ca si Isac, se intreba: „Tata! Iată focul şi lemnele; dar unde este mielul pentru arderea de tot ?”  
 
Nu este nevoie de mare stiinta genetica ca sa ne dam seama ca noi suntem acum jertfa pe altarul omenirii pentru arderea de tot, tescuirea, innobilarea, purificarea si simplificarea corpului spiritual, dupa ce se va petrece “ a doua moartea” .  
 
Sunt unii care vad lucrul acesta si de frica o iau la fuga in strainatati si se dezic de romanismul lor, dar sunt si romani carajosi, cu o constiinta cosmica avansata, care oriunde s-ar afla isi continua drumul in spiritualitate si cultura, in speranta ca Dumnezeu le va scoate in cale “ mielul Rascumparator “.  
 
Sufletul romanului se apropie acum de groapa; de „groapa cu lei” a profetului Daniel. Si viata lui de vestitorii mortii; a „mortilor electrici” .  
 
Dar daca se gaseste un singur inger mijlocitor pentru noi, unul din miile acelea de ingeri a romanilor, dar unul care, ca sa nu se prabuseasca, va trebui sa nu isi intinda aripile mai mult decat ingerul tarii sale; un inger alb care sa vesteasca la tot romanul calea pe care trebuie s-o urmeze, Dumnezeu Se va indura de noi si va zice ingerului: „ Salveaza-l, ca sa nu se coboare in groapa; am gasit un pret de rascumparare pentru el !” ( Iov 33 ; 24 )  
 
Rascumpararea este singura noastra salvare acum si aceasta nu vine de la noi.  
 
Iata de ce consider ca „ marele exod” al iudeilor se va petrece in primul rand in Romania, in Gradina Maicii Domnului. Pentru ca numai aici, in acest spatiu sacru, numit de toti comantatorii antichitatii Tara minunata, Tara hyperboreenilor, intreaga sfera ceresca se roteste in jurul unei AXE ideale care trece prin centrul pamantului. Axa este deci si a cerului iar punctele in care ea strapunge Terra sunt numite "Coloanele Luminoase", adica „ cardines mundi” , ele fiind doua, una la nord - „axa boreala „ si alta la sud - axa australis” . Unde se afla aceasta „ axis mundi „ prin care trec "Coloanele Luminoase"? Mai intai, Pliniu cel Batran, in Historia naturalis, ne spune ca aceste "Coloane Luminoase"se afla in tara hyperboreenilor, in spatele Muntilor Carpati, in „ fortareata carpatica”, acolo se afla „ tatanele lumii”.  
 
Iata de ce consider ca numai aici se va putea uni „ramura cu radacina” in noul Pom al Vietii. Pentru ca in primul rand romanii, prin marca genetica a geto-dacilor, care poarta „codul 666”, sunt compatibili genetic cu lumea zeiilor si implicit cu poporul israel, care au facut deja un „dublu salt cuantic” prin homozigotare, prin simplitate si puritate genetica.  
 
In al doilea rand, consider ca este bine sa se petreaca acest „ mare exod” al evreilor in Romania, pentru ca in contextul crizei mondiale si al depresiei financiare prelungite in care se afla acum omenirea, din punct de vedere al PIB-lui Romania este in acest moment cea mai saraca tara din Uniunea Europeana si aproape pierduta financiar, economic si politic. Pierduta financiar, dar nu si inconstienta cultural. „Cultura este puterea popoarelor”, ne spune Mihai Eminescu. Cultura poate fi in acelasi timp si putere politica si putere religioasa, dar numai pentru acelor popoare care au o constiinta cosmica avansata, care sunt constiente de propriile lor valori nationale si care recunosc in acelasi timp si valorile culturii universale, ale creatiei de Idei mari, precum Infinitul si Eternitatea.  
 
Iata de ce am spus mai sus ca Romania este aproape pierduta financiar, economic si politic, dar nu si inconstienta cultural. Pentru ca, atentie mare, dragi romani, inconstienta este o tara, o patrie, constiinta, un exil. Iar eternitatea Romaniei este chiar "cheia"cu care vom sti cum sa intram in istoria culturii universale si a civilizatiilor lumii, prin acest exil perpetuum care se cheama revolutia constiintei cosmice de gradul I, II si III.  
 
In acest prim caz, de constiinta cosmica, ( alegeti dvs. gradul ) sunt legitime si obligatorii trei intrebari esentiale:  
 
1. Sunteti de acord cu amestecul raselor, pentru a intemeia un stat nou, multicultural ?  
 
2. Ati fi de acord sa devenim al 51-lea stat al SUA ?  
 
3. Din punct de vedere genetic, in care tipologie de filiatie ne regasim, noi, romanii, aflati intre Orient si Occident, in complexul de culturi si civilizatii euro-afro-asia-america ?  
 
Acum, la sfarsitul istoriei unei mari inselatoarii umane, ca sa ma incurc si eu in stiinta, ca tot se spune ca lumea stiintei e cea mai buna dintre lumi si compatibila genetic cu lumea zeilor care au creat aceasta lume prin mai stiu eu ce programe de inginerie genetica, vreau sa adaug la cele spuse mai sus cateva observatii despre filiatia divina si umana.  
 
Din punctul meu de vedere - al sculptorului fauritor de coloane infinite - in imginarul „canalelor energetice deschise intre divin si uman” ( sau, daca vreti, in imaginarul „fundatiilor pentru dezvoltarea societatii civile” , deschise de noii ei dusmani din FMI, din Guvernul Mondial, din SUA si din Uniunea Europeana pana in creuzetul Indiei - deci „FDSC”. Va suna familial ? ) - exista cinci tipologii complexe de filiatie divina si umana: emanatia, generatia, migratia, adoptia si vocatia. Dintre acestea, emanatia este fara indoiala cea mai importanta filiatie divina, prin simplul fapt ca se cheama Fiul sau Fiica. Caci nu exista fiu fara tata si nici fiica fara mama, fie acestia sfinti sau sfinte, zei sau zeite, ori semi-zei, genetici, naturali sau adoptivi.  
 
„ Tu trebuie sa fii sfant in pozitia in care te afli si eu trebuie sa fiu sfanta in pozitia in care m-a pus Dumnezeu. Asa incat nu e nimic extraordinar sa fi sfant. Sfintenia nu e luxul catorva. Sfintenia e o simpla obligatie pentru tine si pentru mine. Noi am fost creati pentru aceasta.” ( Maica Tereza – din revista Parabola )  
 
A doua tipologie de filiatie este generatia, care poate fi mai mult sau mai putin degenerata, in functie de calitatea celulei umana ( LNH ), dar si de libertatile istorice, religioase, culturale, economice si politice, obtinute de-a lungul generatiilor.  
 
A treia tipologie de filiatie umana, poate cea mai complexa, numita migratia, ar putea fi chiar fenomenul de reincarnare prin „migratia spirituala a sufletelor moarte prin trupuri succesive”, prin acele „toposuri atoposuri”, numite „ locul fara de loc”, care atunci cand isi gasesc materializarea, adica locul ( in „oamenii fara destin”), aceste „suflete moarte” generează schimbări la nivelul geopoliticii mondiale cu pretul nenumaratelor vieti omenesti distruse, asa cum s-a intamplat in istorie de-a lungul timpului cu fenomenul terorismului, nazismului, marxismului, comunismului si capitalismului.  
 
A patra tipologie de filiatie divina este adoptia, care are loc prin cele doua geneze: geneza prin implant si geneza prin interferenta. Adica, prima geneza, prin „ implantul uterin” si prin „ implantul pe creierul bicameral”, iar a doua geneza, prin inerferenta celor doua „implanturi”, din care rezulta o specie de ingeri si demoni care interfereaze intre doua lumi diferite la confluenta dintre magnetismul terestru si plasma solara, dar care au la origine acelasi Dumnezeu biblic. Mai exact spus, acesti ingeri si demoni au rolul de a realiza Marea Trecere de la evolutia naturala a viului la evolutie creatiei de fiinte inteligente cu un inalt grad de constiinta solara, pentru a face medierea enegetica intre cer si pamant, intre „spatiul sublunar” si „spatiu supralunar” , intre vii si morti, intre oameni si zei si nu in ultimul rand intre piramidele soarelui si alte obeliscuri si Coloane Luminoase existente in lume.  
 
A cincia tipologie de filiatie divina este vocatia, la fel de importanta ca si prima, emanatia. Aceasta – vocatia - avand un nume predestinat prin definitie si un instrument transcendent de cunoastere sacra prin lege si profeti, care opereaza prin exercitiul „Artei-transformarii”, are rolul fundamental de Car Ceresc, de vehicol purtator al ADN-lui primordial al creatiei, care, conform principiului holografic, transforma Primul Principiu din care s-a ivit cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea, in materie, energie si informatie de unda-genetica replicativa. Adica, in creatie, procreatie si casa. Caci acestea sunt cele trei fericiri pe care le cauta necontenit omul de la zeu, omul crestin, omul din om si omul fara destin. Acesta din urma, avand o anomalie cromozomiala de tip YY, poseda o „ gena” care functioneaza pe principiul „ spune-mi e cine sa ucid?” . Omul fara suflet, adica fara destin, transmite aceasta informatie genetica replicativa mai departe si asa incep executiile, razboailele, crima organizata , terorismul de stat si international.  
 
Aceasta este de fapt o forma a razboiului de inginerie genetica care se transforma in mereu alte razboaie de epurare genetica a popoarelor lumii inghitite in sfera de putere a Timpurilor Moderne. Iar la o perioada istorica de 6000 de ani se declanseaza un razboi intre fortele infernale si cele ceresti, intre ingeri si demoni. Un razboi care din nefericire se petrece chiar acum in sufletele, in mintile si in inimile noastre, chinuite de indoiala si mister, asupra sufletelor noastre purtatoare de informatia unda-genetica replicativa.  
 
E tarziu, dar trebuie sa aflam cine suntem. Trebuie reformat totul, in primul rand omul, pentru a afla, din punct de vedere genetic, cine suntem, de unde venim si incotro ne indereptam, in aceasta istoria a unei mari inselatorii umane.  
 
Anul 2011 corespunde cu anul biblic 5919, iar anul 2081 va fi anul ultimului „ soare negru”, care va incheia „perioada de manifestare” a soarelui nostru galactic pe „ locul fara de loc „ , adica in Occident, acolo unde se va implini uciderea „soarelui negru” prin „moarte integrala”, asa cum este scris in cartile sacre.  
 
“ Si a fost seara – mai precis Occident – Abendland ! Adica taramul unde se-ndeplineste ucidearea soarelui prin moarte integrala – Si a fost dimineata – Orient – Morgendland ! Adica, zi intai, primind setea duhului fara spatiu si timp si intrarea in neantul divin prin coloanele de popoare inlantuite genetic, devenind calatori neinfricati spre Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit, prin Coloana Soarelui de Vis ! “  
 
Dar aceasta Inaltare-Implinire-Imparatie a sufletelor de lumina fara de sfarsit nu vine atunci cand o cauti, ci numai atunci cand esti pregatit sa-ti primesti “ moarte din dragoste” ca pe “ un semn de lumina “, implinind un mare destin, ca acela al romanilor, pecetluit cu trei “eclipse de Porti”.  
 
O mare profetie a filosofului Emil Cioran ne spune ca “ un popor fara cultura dispare din istorie, un popor fara istorie dispare din cultura universala, iar adevarata istoria este stiinta faptelor care nu se repeta.” Tot EC ne mai spune ca “fiecare popor are dreptul odata in istorie sa devina o mare natiune.” Pentru cine are urechi sa auda.  
 
Fie ca marele exodul al evreilor din tara sfanta sa se petreaca intru unirea tuturor romanilor de pretutindeni cu toate nemurilor de pe pamant, impreuna-mostenitoare si madulare ale aceluiasi trup si impreuna-partase ale fagaduintei, in Iisus Cristos, prin puterea ingerilor, intru Inaltarea-Implinirea-Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit, in Gradina Maicii Domnului, Nascatoare de Dumnezeu-Fecioara, Stapana ingerilor, cea care a impreunat pe Dumnezeu cu oamenii, bucuria celor necajiti si ajutorul celor straini !  
 
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh ! Amin !  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Romania eterna, Israelul si Gradina Maicii Domnului / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 231, Anul I, 19 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!