CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Vocatii >  Rodica Elena LUPU - EMISIUNEA „FAMILIA FAVORIT” ŞI FUEGO... IARNA LA MARE!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Familia Favorit - show-ul oamenilor de suflet  
 
Emisiunea " Familia Favorit " va reveni, începând cu 23 februarie, cu un nou sezon, la Favorit TV, în fiecare sâmbăta, de la ora 21.00. Fuego şi producătoarea emisiunii Valentina Herţa (foto) vă pregătesc pentru această revenire surprize dintre cele mai captivante, un concept fascinant, decoruri complexe, noi rubrici şi reportaje realizate special pentru publicul care săptămână de săptămână, îi aşteaptă cu inima deschisă.  
 
De asemenea, printre noutăţile din primăvară, se numără şi o serie de emisiuni portret, în care nume mari ale scenei şi artei românesti, vor fi creionate şi prezentate veridic, în show-uri remember. Astfel, Jean Constantin, Maria Tănase, Mihaela Runceanu, Ioana Radu sunt doar câteva dintre figurile pregnante care vor fi rememorate în emisiune, alături de invitaţi speciali şi momente spectaculoase.  
 
Totodată, show-ul îşi propune şi pentru acest sezon, să îşi menţină traiectoria care i-a adus consacrarea si care l-a plasat în locul meritat, ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite calitativ, iubite şi urmărite spectacole de televiziune din România. Produs de profesionişti în domeniu, „Familia Favorit" aduce în peisajul mediatic românesc o fărâmă de calitate şi o întreagă serie de emisiuni de colecţie, în care valoarea şi muzica au loc primordial.  
 
Fuego va prezenta şi de această dată, pe tot parcursul sezonului, cele mai apreciate şi difuzate şlagăre ale sale, dar şi creaţii muzicale în primă audiţie, care vor face parte de pe următoarele materiale discografice. Şi dacă toate cele surprinse nu au fost suficiente pentru a va determina să rămâneţi în continuare fideli emisiunii voastre favorite, vă spunem în premieră, că şi în acest sezon, parte din cele mai pregnante figuri ale muzicii, teatrului şi artei româneşti se vor afla in platou, şi împreună cu Fuego, vă vor dărui amintiri memorabile şi divertisment la cel mai înalt nivel.  
 
Dacă în prima emisiune veţi putea urmări spectacolul de muzica uşoară din cadrul proiectului „Destin" susţinut în toamna lui 2012 la Chişinău, în cea de a doua emisiune, producătoarea emisiunii, Valentina Herţa vă pregăteşte ceva deosebit, îl veţi putea revedea pe Fuego la începuturile sale artistice, în cele mai interesante şi incendiare ipostaze.  
 
Fuego afirmă că nu există pentru el o bucurie mai mare decât aceea de a aduce publicului său emisiuni desăvârşite şi invitaţi formidabili. El precizează că abia aşteaptă să revină pe micul ecran şi că acest sezon va fi, poate, unul dintre cele mai bine închegate, datorită conceptului şi calităţii producţiei, spre deosebire de tot tabloul mediatic, în care accentul este pus pe formă, pe scandal, pe aparenţă, nicidecum pe esenţă. “Familia Favorit" vine ca o gură de aer proaspăt care nu pune doar în evidenţă valorile, ci le ridică la rang de virtute, într-o emisiune a oamenilor de suflet.  
 
***  
 
„Îmi place marea iarna!”  
 
Aflat la Constanţa în acest weekend, Fuego nu a pierdut ocazia de a se reculege şi de a retrăi momentele esenţiale ale destinului său alături de mare, de Marea Neagră. Spirit boem, Fuego precizează ca marea nu este neapărat una dintre destinaţiile sale preferate, dar iarna, atunci când pescăruşii intonează corul iubirii şi valurile se lovesc de frigul dimineţilor, ea capătă pentru sufletul său o altă nuanţă. Omul sensibil, romanticul Paul ne mărturiseşte: „Îmi place marea iarna! Îmi place să o privesc şi să descopăr în ea, de fiecare dată, noi şi noi sensuri. Probabil una dintre cele mai relaxante terapii este aceasta, de a fi pe malul mării, plimbându-te şi admirând imensa şi fascinanta comoară." Marea e mai mult decât înseamnă pentru mulţi. E o încărcare, un mister, o bucurie, o "vrăjită fereastră" către asfinţit, în iernile blande".  
 
A consemnat,  
 
Rodica Elena LUPU  
Bucuresti  
21 ianuarie 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Rodica Elena LUPU - EMISIUNEA „FAMILIA FAVORIT” ŞI FUEGO... IARNA LA MARE! / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 752, Anul III, 21 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!