AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 1283 din 06 iulie 2014        Toate Articolele Autorului

FRUMOASELE VACANŢE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

FRUMOASELE VACANŢE,  

de ELENBA BUICĂ  

Editor, tehnordactare Rodica Elena LUPU  

Coperta George ROCA  

Comparaţiile cu similarităţile şi desosebirile dintre străinatate şi experienţele trăite în România îmbogăţesc lectura cu o dimensiune extrem de importantă pentru noi. Concluziile le tragem singuri, autoarea lăsându-ne libertatea de a decide asupra cărora dintre punctele analizate merită reflectat de două ori.  

Călătoriile şi cărţile Doamnei Elena Buică au valenţe deopotrivă relaxante şi educative, sunt adevărate provocări adresate distanţelor, dar şi spiritului şi minţii. Prin fiecare frază scrisă de Domnia Sa răzbătate vibrant dorinţa arzătoare de a împărtăşi trăirile şi experienţele dobândite. Vocaţia de povestitoare se confirmă o dată în plus, venind în întâmpinarea dorinţei fiecăruia dintre noi, de a cunoaşte măcar prin ochi împrumutaţi minunatele locuri prin care poate nu vom reuşi să ajungem la timp, într-o viaţă de om.  

Frumoasele vacanţe, frumoasele meleaguri, frumoasă carte!  

Gabriela Căluţiu Sonnenberg - Spania  

Referinţă Bibliografică:
FRUMOASELE VACANŢE / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1283, Anul IV, 06 iulie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!