CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 11 din 11 ianuarie 2011        Toate Articolele Autorului

Rhema Literature Distribution
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
 
„Distribuitorii de literatură Rhema“ este un grup de credincioşi de pe întregul pământ, care sunt angajaţi într-o misiune unică - aceea de a distribui în mod activ literatură creştină de cea mai înaltă calitate. În peste 40 de ţări şi în mai mult de 10 limbi, facem distribuţie conform unui principiu simplu - toată literatura noastră este oferită complet gratuit.  
Noi distribuim cărţile care ne-au ajutat cel mai mult să înţelegem Biblia şi să-L cunoaştem şi să-L experimentăm pe Cristos în viaţa noastră zilnică. În particular, ne aflăm într-o colaborare strânsă cu Living Stream Ministry pentru a distribui un număr de titluri cheie ale autorilor lor.  
Suntem o organizaţie non-profit în cadrul căreia distribuţia este posibilă prin darurile provenite de la credincioşi şi biserici din toată lumea. Aceştia ne-au încredinţat mijloacele de a fi un canal gratuit şi larg de aprovizionare pentru toţi cei care caută să-L cunoască pe Dumnezeu într-un mod adânc şi satisfăcător.


Vizitaţi www.rldbooks.org  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Rhema Literature Distribution / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 11, Anul I, 11 ianuarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!