CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 542 din 25 iunie 2012        Toate Articolele Autorului

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Dragi prieteni, revista REGATUL CUVÂNTULUI nr. 8 / iunie 2012 vă aşteaptă!  
Vă reamintesc, revista este de cultură universală, ceea ce presupune că vă oferă, ca de obicei, materiale inedite şi semnate de autori cunoscuţi în ţară şi în afara hotarelor ei.  
Regatul Cuvântului este o publicaţie lunară, editată sub egida Ligii Scriitorilor Români, fondată de poetul N.N. NEGULESCU, membru al L.S.R.  
De alcătuirea şi pregătirea revistei pentru publicare s-a ocupat acelaşi Colectiv de redacţie, care vă spune, cu sinceră bucurie, BINE V-AM REGĂSIT, PRIETENI!  
- Director/redactor-şef: N.N.Negulescu, membru al L.S.R.  
- Redactori şefi-adjuncţi:  
Lector universitar dr. Daniela Sitar Tăut, membră a U.S.R.  
Prof. dr. Ion Pachia Tatomirescu, membru al U.S.R.  
- Secretar general de redacţie: Cezarina Adamescu, membră a U.S.R.  
- Secretar directorat: Marian Malciu, membru al L.S.R.  
- Critic de artă: Prof. dr. Magda Buce-Răduţ  
- Redactor principal tehnoredactare: Ing. Liliana Elena Slăvoiu  
 
O plăcută surpriză pentru dumneavoastră:  
Începând cu acest număr, în lista partenerilor noştri culturali, se înscrie domnul Mihai Mircea Totpal cu ziarul său, atât de cunoscut şi apreciat de mulţi cititori ai Regatului Cuvântului, o parte din ei oferindu-şi creaţiile proprii acestui prieten pentru a le publica!  
Drept urmare, lista completă a partenerilor culturali este următoarea:  
- M.T.T.L.C., Universitatea Bucureşti;  
- Editura HERALD;  
- Revista CLIPA, S.U.A.  
- Centrul Cultural Virtual;  
- Ziarul Mioriţa, USA;  
- Fundaţia FOCUL SACRU, Timişoara;  
-Institutul Cultural Român din Lisabona;  
- Institutul Cultural Român din Bruxelles;  
- Ziarul Totpal’s Daily News.  
 
SUMARUL revistei vă stă la dispoziţie! Vă puteţi începe lectura în ordinea paginilor ori în ordinea autorilor preferaţi. Puteţi începe cu poezia ori cu proza.  
Veţi avea plăcerea să vă reîntâlniţi cu domnii Ion Pachia Tatomirescu, Corneliu Leu, George Roca, Ionuţ Caragea, Viorel Ploeşteanu, Octavian Lupu, Adrian Botez, Nicolae Negulescu şi alţi domni la fel de îndrăgiţi, mai vechi ori mai noi în paginile noastre, desigur. Dacă aveţi plăcerea sau curiozitatea, veţi avea ocazia să lecturaţi, în premieră, un fragment din volumul DOR DE BUCOVINA, aflat în drum spre editură, în numele subsemnatului!  
Nu aţi citit nici un nume feminin la autori? Nu avem materiale…  
Chiar aţi crezut? V-am dat emoţii!  
Deschideţi Revista Regatul Cuvântului şi descoperiţi materialele semnate de doamnele: Nicoleta Milea, Daniela Sitar Tăut, Cezarina Adamescu, Maria Zavati Gardner, Doina Şişu, Lenuş Lungu şi alte distinse doamne apreciate de domniile voastre.  
 
NU ocoliţi „Hermeneutica formei fixe şi virtuţile pitagoreice ale sonetului scris în „versuri de aur” în SONETELE EMINESCIENE şi în ecourile eminesciene”, material semnat de doamna Cristina Maria Necula!  
NU uitaţi să lecturaţi SĂ FIM ÎMPREUNĂ, articol aparţinând Fundaţiei „Focul Sacru”!  
NU omiteţi a vă informa despre „Yaatra - Jurnal initiatic in India de VASILE ANDRU (2012), „pagina 158” ori despre o anume carte semnată de Sandor Ferenczi sau despre cea semnată Rene Guenon, în paginile următoare!  
 
Prezentăm scuzele noastre acelor autori ale căror materiale primite la redacţie nu se regăsesc în paginile revistei. Singurele motive constau, ca de obicei, în lipsa spaţiului necesar inserării tuturor şi în prezentarea târzie la sediul redacţiei! Vă asigurăm că am făcut eforturi deosebite pentru a cuprinde cât mai multe, apreciindu-le calitatea literară.  

Reamintim actualilor şi viitorilor colaboratori:

- Responsabilitatea asupra conţinutului materialelor publicate revine autorilor.  
- Creaţiile literare se transmit DIRECT la sediul Redacţiei, pe adresa: regatul_cuvantului@yahoo.com  
- Toate materialele se păstrează la sediul Redacţiei. Nu se returnează materialele necorespunzătoare.  
- Toate materialele se vor prezenta în document WORD / Times New Roman / 12, MAXIM 3-4 pagini de format A4, cu diacritice şi corectate.  

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Colectivul de redacţie va doreşte călătorie plăcută prin  
 
Regatul Cuvântului  
 
Director/redactor-şef: N.N.Negulescu  
 
http://liga-scriitorilor-romani.com/  
http://regatul-cuvantului.toposystem.ro/.  

Secretar directorat,

Marian Malciu

Referinţă Bibliografică:
REGATUL CUVÂNTULUI nr. 8, LA DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRĂ / Marian Malciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 542, Anul II, 25 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!