CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  Revista - CURTEA DE ARGES
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Tututor prietenilor revistei "Curtea de la Arges", plecaciune de la Curte,  

cu invitatia de a participa la intalnirea de vineri 18 octombrie cu delegatia revistei "Literatura si Arta" din Chisinau, care va veni la Curtea de Arges pentru a da consistenta "Podului de reviste" (expresia lui N. Dabija) despre care vorbeste "comunicatul de presa" de mai jos.  

Bucuros as fi sa ne vedem, indatorat as fi daca ati face cunoscut evenimentul ñi prietenilor din presa (de pilda, transmitandu-le comunicatul-invitatie).  

Argesene ganduri bune,  

Gh. Paun  

 

 

Întâlnire PODUL DE REVISTE  

Vineri 18 octombrie 2013 va avea loc la Curtea de Argeş o întâlnire în cadrul „Podului de reviste” instituit informal între revista de cultură Curtea de la Argeş(www.curteadelaarges.ro) şi celebra Literatura şi Arta, din Chişinău. Se va afla în vizită pe Argeş în Sus o delegaţie condusă de scriitorul Nicolae Dabija, redactorul-şefal revistei chişinăuane, avându-i în componenţă pe istoricii Ion Varta şi Vlad Darie (director al Moldpress) şi pe actorii Ninela Caranfil şi Nicolae Jelescu (care vor recita poezie românească de autori de pe cele două maluri ale Prutului).  

La ora 10.00, oamenii de cultură basarabeni vor fi oaspeţii profesorilor şi elevilor Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş, iar la ora 16.00 va avea loc o întâlnire cu publicul argeşean (şi nu numai) la Muzeul Municipal Curtea de Argeş. Tematica întregii manifestări poate fi pusă sub semnul a două rubrici ale revistei Curtea de la Argeş: „Poezie fără frontiere” şi „Istoria de lângă noi”.  

(Acad. Gheorghe Păun, redactor-şef al revistei argeşene; 14 octombrie 2013)  

Referinţă Bibliografică:
Revista - CURTEA DE ARGES / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1017, Anul III, 13 octombrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!