CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 203 din 22 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Revista Armonii Culturale lansează primul proiect cultural de anvergură: ANTOLOGIA DE POVEŞTI, POVESTIRI, AMINTIRI, pentru COPII!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni, 
  
Revista Armonii Culturale lansează o nouă provocare – un proiect inedit: o carte de poveşti (povestiri, amintiri) pentru copii, sub forma unui medalion literar, în care vor fi antologaţi mai mulţi autori. Fiecare autor va participa cu maxim 3 poveşti (povestiri, amintiri), cu următoarele caracteristici: 
  
• Fiecare poveste (povestire, amintire) să aibă minim 1 - maxim 3 pagini format A4, fiecărui autor fiindu-i rezervată o secţiune specială, cu un număr de maxim 10 pagini; 
  
• Poveştile (povestirile, amintirile) să fie în premieră (să nu mai fi fost publicate în nicio altă carte a autorului ori publicaţie scrisă sau online); Orice autor care, pe parcursul realizării antologiei, va publica materialul în orice altă publicaţie, va fi exclus.  
  
• Poveştile (povestirile, amintirile) să fie tehnoredactate în forma finală, în format electronic (Word, font Times New Roman 12 pt.); 
  
• Forma finală (corectată) a poveştilor (povestirilor, amintirilor) vor fi expediate la adresele: redactie@armoniiculturale.ro şi/sau geocosynus@gmail.com, până cel mai târziu 15 SEPTEMBRIE 2011; 
  
• Odată cu expedierea poveştilor (povestirilor, amintirilor), fiecare autor va formula un moto şi un titlu pentru secţiunea proprie din lucrare; 
  
• Fiecare autor va trimite o fotografie şi un scurt CV literar (maxim 25 de rânduri de pagină A4) ce vor fi aşezate pe pagina de titlu a secţiunii proprii din carte.  
  
În ceea ce priveşte costurile implicate de un astfel de proiect, facem următoarele precizări: 
  
• Costurile finale depind de numărul de pagini pe care-l va avea cartea şi de tirajul în care va fi publicată.  
  
• Costurile cuprind: costuri de editare - tehnoredactare, formatare, aranjare în pagină, tiraj şi costurile aferente expedierii prin poştă a exemplarelor solicitate şi confirmate de către dumneavoastră; 
  
• Fiecare autor are obligaţia de a achiziţiona minim 5 exemplare (maxim - cât doreşte fiecare); 
  
• Preţul aferent vă va fi comunicat după definitivarea formatului final al lucrării, în vederea iniţierii procedurilor de publicare, înainte de trimiterea spre înregistrare a lucrării de către Biblioteca Naţională a României  
  
Foarte important!  
  
Cartea va apărea sub îngrijirea Revistei Armonii Culturale.  
  
Coordonatorii lucrării vor fi: 
  
• membrii de onoare ai colectivului redacţional: acad. prof. Cristian Petru Bălan – Chicago(care a şi confirmat), SUA şi d-na Mariana Zavati Gardner – Anglia(care nu a confirmat, încă) 
  
• Gheorghe A. Stroia - redactor-şef.  
  
Sper să vă facă plăcere să participaţi la noul nostru proiect cultural, care are ca scop să dăruiască celor mici o primă carte de poveşti (povestiri, amintiri) – în format antologic, de o foarte bună calitate şi scrisă cu foarte mult drag de oameni excepţionali, dedicaţi, speciali! 
  
Aştept confirmarea participării dumneavoastră la proiectul nostru, cu eventuale sugestii şi propuneri. Orice idee este binevenită şi face parte din procesul constructiv al unui veritabil dialog cultural, ce va reuni sub auspiciile sale români de pe toate meridianele globului. 
  
Nu uitaţi: Scopul Revistei Armonii Culturale este acela de a demonstra cu argumente solide că românul este super-talentat, super-deştept, într-un cuvânt GENIAL şi că mai are multe lucruri bune de arătat lumii întregi! 
  
Cu sentimente de aleasă preţuire, 
  
Pentru detalii legate de proiect 
  
Gheorghe A. Stroia 
  
Redactor-şef al revistei Armonii Culturale 
  
625100 - Adjud, 28/20 Siret, judeţul Vrancea 
  
tel: 0741-078.627, 0374-064.594 
  
e-mail: redactie@armoniiculturale.ro şi/sau geocosynus@gmail.com 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Revista Armonii Culturale lansează primul proiect cultural de anvergură: ANTOLOGIA DE POVEŞTI, POVESTIRI, AMINTIRI, pentru COPII! / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 203, Anul I, 22 iulie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!