CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 530 din 13 iunie 2012        Toate Articolele Autorului

REPORTAJ IMAGINAR LA UN CONGRES INTERNAŢIONAL AL FEMEILOR ( 6 )
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În memoria Prinţesei Diana  
eseu teatrologic - manifest feminist în opt părţi) - fragment  
Personajele:  
Bărbatul travestit  
Femeile de serviciu: sunt trei la număr, deşi prezenţa lor e mai mult decorativă ele au totuşi un comportament suspect, manifestând la un moment dat ciudate libertăţi mentale.  
Doamnele de bine: un grup de doamne provenite din Estul europei, dar şi din Lumea a Treia.  
Doamnele în roz: un grup de doamne din Vestul europei, reprezentantele Occidentului.  
Doamnele doamnelor: un grup de doamne din ţările bogate, provenite în general din America de Nord.  
Preşedintele femeilor: sunt cinci la număr, prezenţa lor fiind vizibilă în sala congresului datorită unor pălării mari de culoare albă, neagră, galbenă, roşie şi mov.  
O matroană impozantă cu părul gri: fără identitate  
O doamnă blondă şi grasă  
Sarica  
Distinsa doamnă din loja oficială: alteţa regală  
Negresa-blondă  
Un grup de prostituate de lux  
Minunata doamnă a lunii arginti  
Clara  
O bătrânică mică şi uscată ca o smochină  
Diana-Luna-Hecate  
Hoaşca cea bătrână şi zbârcită  
Agar  
Faţa-de-lună  
Văpaia-de-jar  
O fecioară cu coroniţă de aur pe cap  
O fecioară isterică, geloasă şi răzbunătoare  
Un grup de Fecioare-miss  
Mai multe doamne ce aparţin unor Grupuri de conştiinţă de gradul I, II şi III.  
Alte doamne venite la congres  
 
PARTEA A ŞASEA  
 
- Doamnelor şi domnişoarelor, m-am adresat eu de la tribună oficială a Congresului, ca să lămuresc mai bine cum stau lucrurile. Noi, româncele, nu prea ştim cum să ne pregătim viitorul, dar ştim foarte bine cum să ne pregătim în viaţă pentru moarte. Am învăţat de la zeul nostru Zamolxis cum să ne pregătim sufletul pentru moartea din dragoste primită ca pe un semn de lumină ce întrece toate luminile. Dar numai atunci când vine cu şapte suflete din cer. Despre noi, româncele, se spune că avem şapte vieţi (mai puţin cu două decât pisica, care, la noi, are nouă vieţi). Şi apoi mai avem şi un mare destin de împlinit. Un destin încă pecetluit de trei imperii diferite. Spun de trei imperii diferite, pentru că deşi se zice că aceste imperii au apus demult, cenuşa lor este mereu aruncată aici peste noi.  
Iată de ce afirm cu certitudine că noi, româncele, venim dintr-un neam mândru şi ars. Suntem mandre, fiindcă ştim din ce sânge şi din ce amestec de fiare şi de zei ne tragem. Şi apoi suntem arse în Focul-Iubirii al Venerei de Dumnezeu Creatorul nostru, fie-i numele binecuvântat. Despre noi se mai spune că suntem arse şi de Soarele negru şi spălate apoi în apele Lunii de Minunata doamnă a lunii arginti pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate, aşa cum bine aţi remarcat-o chiar şi dumneavoastră. Şi poate că de aceea între viaţă şi moarte, adică intre inimă şi raţiune, românca noastră nu îşi mai găseşte liniştea, sângele din corpul gol al înălţimilor şi nici adăpostul şi regatul pierdut. Noi, româncele, de fapt nici măcar nu trăim cu adevărat, ci doar ni se pare că trăim, aşa cum bine spuneţi, cu viii şi cu morţii laolaltă.  
La răscruce de drumuri, paradoxal, noi ne aflam într-o lume închisă de veacuri într-un Triunghi magic în centrul căruia se afla o Coloană a soarelui de vis, ca un Stâlp Central luminos, tăind tot văzduhul. Şi deasupra Coloanei avem o Stea arzătoare cu opt raze, pe a cărui colturi sunt fixate alte opt Coloane Luminoase spre a ne stabili echilibrul între cer şi pământ, între oameni şi zei, între vii şi morţi, între îngeri şi demoni şi nu în ultimul rând între piramidele soarelui şi celelalte obeliscuri existente în lume.  
Precizez faptul că pe colţurile Triunghiului magic avem trei Porţi de eclipsa: la Nord o avem pe cea de Lună căci trăim sub influenţa nefastă a Lunii din vremuri imemoriale, încă din vremea lui Pelasgos şi a Fiicei sale Larisa, când pe vremea acea nu exista Lună pe cer, apoi au apărut două Lune din care a mai rămas una; la Sud avem Marea Poartă de eclipsă cea de Soare; iar cea de-a treia Poartă de eclipsă, cea din Vest, este chiar eclipsa generală a raţiunii umane, despre care se tot spune că am intrat cu toţii acum în ea şi nu mai ştim cum să ieşim.  
În ceea ce priveşte primele două Porţi de eclipsă sau Eclipse de porţi, lucrurile sunt cât se poate de clare acum şi din punct de vedere astrologic – astrele dispun, omul predispune – şi din punct de vedere geopolitic. Însă, în ceea ce priveşte cea de-a treia Eclipsă de poartă, cea din Vest, este cum nu se poate mai fals, căci problema nu este atât a raţiunii umane, ci mai cu seama este vorba de o Eclipsă a sufletelor raţionale.  
Dacă Poarta dinspre Vest ne-a fost mereu închisă sângelui nostru proaspăt, iar celelalte două Porţi ne-au fost mereu deschise spre Orient şi Lumea a Treia, atunci s-ar părea ca sufletele raţionale aparţin Occidentului, sufletele moarte aparţin Orientului, iar sufletele divine aparţin în mare măsură României.  
Iată de ce afirm cu tărie ca noi suntem acum “sângele proaspăt” şi nucleul cel mai fecund al latinităţii.  
Doamnelor şi domnişoarelor, în noi puteţi găsi acum spiritul proteic, dar şi cele mai erotice forme. Şi tot prin noi s-ar putea stabili acum o osmoză naturală între cele Cinci seminţii, creându-se astfel o nouă romanitate ce poartă în ea o idee bogată, caldă, umană şi rodnică– am încheiat eu expunerea mea antropologică.  
- Doamnelor şi domnişoarelor, din câte ştiu eu femeia este tiparul bărbatului, e umbra lui şi la rigoare e prima clonare din Adam-lumină, vă rog să mă credeţi când afirm lucrul acesta, pentru că mă bazez pe cercetările mele antropologice de specialitate făcute în domeniul respectiv, zise o distinsă doamnă îmbrăcată într-o frumoasă rochie de mătase albastră. Pe cap purta o pălărie mare, de culoare albastru-ceruleum, împodobită toată cu flori de cireş şi caişi. Se pare că era cea de-a doua Vicepreşedintă a femeilor, reprezentanta Doamnelor doamnelor din Grupul de conştiinţă de gradul VI. Apoi continuă să lămurească într-un fel asistenţa: Eu nu văd cum s-ar mai putea acum găsi o soluţie de salvare după acest război de epurare genetică, declanşate deja în mare forţă asupra formelor noastre erotice, la care s-au dedat inteligenţe mult superioare stadiului nostru actual, genetic şi de conştiinţă cosmică. Dar, în sfârşit, nimic nu este exclus în jocurile minţii cu dragostea, cu cerul şi cu Dumnezeu; în jocul acesta serios al minţii cu Dumnezeu procreaţie în care am intrat toate femeile acum. Însă, dacă voi spuneţi că sunteţi Pietrele preţioase extrase din apa tulbure a iraţionalului în care ne scăldam noi toate acum de mii de ani, asta ne dă de gândit serios. Dar cine mai ştie, poate că mai exista un “testament latin” pe care eu să nu-l fi cunoscut până acum. Eu credeam că primele două testamente sunt doar Sara şi Agar, după care a mai apărut unul, cel latin. Însă zeul vostru Zamolxis mi se pare acum extrem de interesant în acest început de Mileniu. Am citit ceva foarte interesant în acest sens, despre locul unde trăia el, într-o peşteră - unde ţinea ascuns un chivot genetic -, din care ieşea odată la patru ani pentru a pune ordine în lucruri şi fiinţe, adică mai exact spus pentru a face ordine în Ministeria facerii şi în Sala Tronului din Cercul bărbaţilor din vechea Europa. Cred că voi veni şi eu la voi în Romănia într-o vacanţă mai lungă, să cercetez acest mit şi obiceiurile lui pentru a-l cunoaşte mai bine pe acest zeu mesianic, călător prin cer şi pe pământ, care în peregrinările lui ajunsese, din câte am citit eu, chiar şi sclavul lui Pytaghoras şi trecuse şi prin Egipt. Am auzit că încă mai există la voi şi un Templu solar şi un Ceas solar de andezit care datează din timpuri imemoriale. Am citit această într-o carte de preistorie a geto-dacilor. Este o carte scrisă de un arheolog roman şi tradusă recent şi la noi – zise distinsa doamnă Vicepreşedintă.  
- Exista, doamnă, sigur că există acest Templu solar şi Ceasul solar de andezit la Sarmisegetuza, capitala Daciei din Fortăreaţa Carpatică. Veniţi să-l vedeţi! Avem şi un ghid, dacă doriţi, sări Sarica în ajutor distinsei doamne, dându-i mai multe informaţii preţioase.  
- În ceea ce priveşte războiul de epurare genetică asupra formelor erotice, la care, aşa cum bine spuneţi, s-au dedat inteligenţe superioare stadiului nostru actual, am să încerc să vă dau un răspuns la afirmaţiile d-voastră, atât din punct de vedere metafizic, dacă doriţi, dar şi din punct de vedere biologic – m-am adresat eu distinsei doamne. Exista totuşi o soluţie între formele erotice fără fond, adică a celor artificiale, un tată genetic, de exemplu, şi celelalte forme, a formelor naturale care îşi generează treptat fondul procreaţiei – am adăugat eu.  
- Eu ştiu că tot ce este introdus artificial în om generează război: război cu tine însuţi şi în final război cu toată lumea. Este suficient doar să introduci gânduri artificiale într-un bio-computer holografic şi apoi să le transmiţi prin intermediul unui satelit în câteva vehicule biologice, astfel vom ajunge în zece ani să putem controla întreaga planetă. Toată fantasmagoria procesului de evoluţie a omenirii funcţionează pe principiul a doi “viruşi”, două elemente genetici diferite, introduşi în două nivele de conştiintă: unul sacru, altul, profan. Tragedia noastră începe insă abia atunci când este introdus al treilea “element”, un virus neutru, care s-ar putea să nu mai aparţină de ceea ce noi numim sacru sau profan, iar acel “ virus” este posibil să intervină în vehicolul nostru biologic chiar dintr-un spaţiu extragalactic. De aceea nu pricep eu care ar mai putea fi acum soluţia cea mai bună, osmoza sau, mă rog, “legătura legăturilor”, dacă vreţi neapărat să-i spuneţi şi aşa, între două vehicule biologice, între un “tată genetic”, de exemplu, perfect retehnologizat biologic, şi o mamă naturală, netehnologizată biologic – interveni iarăşi distinsa Vicepreşedintă. Apoi se retrase discret în cercul Doamnelor doamnelor.  
- Este vorba de un Instrument erotic, biofotonic, cu valoare de întrebuinţare plastică în chirurgia genetică. Este vorba de un instrument universal, numit Rezonator stelar de bioluminiscenţă, foarte benefic pentru celula vie, mai ales pentru celula noastră feminină, ajunsă acum din ce în ce mai degenerată şi în curând într-un proces de selecţie genetică fără precedent, am intervenit eu.Auzind doamnele că este vorba de un nou Instrument erotic biofotonic, în sala congresului se stârni pe neaşteptate o mare forfotă şi curiozitate. Iar eu am continuat să le explic despre ce fel de instrument erotic este vorba. Dar vă rog să reţineţi bine că nu este vorba de vreun vibrator erotic miraculos la care probabil că v-aţi gândit o parte dintre d-voastră. De data aceasta, este vorba de un veritabil Instrument erotic stelar de bioluminiscenţă, care vibrează în mai multe frecvenţe de octave şi care poate să măsoare toate stările materiei, A.D.N.M.P (A.D.N în materie pozitivă şi A.D.N.M.N (A.D.N în materie negativă), atât a sufletului cât şi a spiritului şi a corpului nostru somatic. Am continuat eu să le explic doamnelor.  
Este vorba de un nou Rezonator stelar de bioluminiscenţă erotică, care are la bază o Stea arzătoare cu opt raze, capabil să măsoare toate energiile biofotonice. Iar în momentul în care va începe să funcţioneze pe principiul Discului-solar al “crucilor erotice multiple înclinate”, formate din alternanţe de goluri şi plinuri absolut echivalente, lumea ar putea cunoaşte originile castelor din toată lumea şi măsura tuturor lucrurilor şi fiinţelor, inclusiv fenomenul SS. Adică Sfânta Sfintelor. Şi bineînţeles că vom putea cunoaşte atunci şi Pietrele preţioase ale doamnelor extrase din apa tulbure a iraţionalului în care ne scăldam noi toate femeile de mii de ani.  
Odată cunoscut aceste duble fenomene, fenomene de zi şi fenomene de noapte, prin efectul magic al acestui Rezonator stelar de bioluminiscenţă erotică, femeile libere de orice constrângere, se vor putea căsătorii cu mai mulţi bărbaţi prin Contracte de căsătorii mixte, în Grupuri conştiinţă până la gradul VIII. Şi tot la fel, bărbaţii, se vor putea căsătorii cu mai multe femei prin aceste Contracte de căsătorii mixte, în Grupuri conştiinţă – specific - la bărbaţi până la gradul IX.  
Se spune că, atunci când Lucifer a încercat de mai multe ori să-l ispitească pe Dumnezeu pentru a deţine el în întregime controlul planetei Pământ, Împăratul ceresc, fie-i numele binecuvântat, i-a întins cea mai mare cursă: a creat instituţia căsătoriei: religioasă şi civilă. Mai târziu, prin pactul creat între puterea religioasă şi puterea politică, clerul, preoţimea, a devenit stăpânul în drept să-i căsătorească pe oameni sau să nu-i căsătorească, după cum vor împărtăşi credinţele lor, după cum vor respinge sau vor primi cutare sau cutare formulă ( genetică ), după bunul lor plac. Astfel, procedând cu prudenţă şi fermitate, preotul, dispune singur de moşteniri, de slujbe, de cetăţeni şi chiar de regi şi de bastarzi în toată lumea.  
Veţi spune, desigur, că o simplă Declaraţia universală a drepturilor omului, instituită de nişte arhonţi care legiferează la nivel mondial, ne poate elibera de aceste canoane religioase, precum botezul şi căsătoria. Da, însă, oamenii oricat ar face apel împotriva abuzurilor, sau s-ar recurge la amânări, decrete şi legi noi, preotul, care este reprezentantul lui Dumnezeu pe pământ, va şti cum să rămână stăpân peste acesti arhonţi care legiferează şi, bineînţeles, peste partea nevăzută a sufletului nostru, în speţă peste omenirea întreagă.  
Cum face preotul ca să rămână stăpân absolut peste partea nevăzută a omenirii ? Foarte simplu: cunoscand principiul caştigatorului, el stie că, nu este un sacrificiu mare să abandonezi o parte din omenire, când esti sigur că vei caştiga totul, din cealaltă parte a omenirii, care rămâne liberă sau închisă în ţarcul ei, pentru o perioadă de timp, stabilită de comun acord între preoţii de diferite confesiuni şi puterea politică mondială, din diferite regiuni ale lumii. Iată cum instituţia căsătoriei şi preoţimea sunt, împreună, două elemente esenţiale care pot schimba configuraţia lumii în care traim, cu viii şi cu morţii laolaltă. De aceea, aceste taine religioase trebuiesc cunoscute de oameni, pentru a face ordine în lucruri şi fiinţe.  
Toate aceste liturghii, de a coborî entitatea cerească pe altar şi ai aduce pe oameni la credinţă, prin sacramente, nu sunt altceva decât liturghii de vindecări genealogice, prin legări şi dezlegări de păcate făcute de oameni până la a paisprezecea generaţie. Iată de ce consider că, atunci când aceste noi Contracte de căsătorii mixte de conştiinţă vor intra în legalitate în lume nu vor mai exista Norocul, Bogăţia, Sărăcia şi nenumăratele lor lupte fratricide între aceste trei mari rele, care din nefericire încă mai conduc lumea din subteranele conştiinţei de mii de ani.  
Doamnelor şi domnişoarelor, este vorba de reconstrucţia din temelie a unei lumi noi pe o altă Scară valorică creaturală. Mai concret, este vorba de a crea un alt Pat genetic, astfel încât fiecare fiinţă umană să pornească în viaţă cu şanse egale chiar din momentul concepţiei şi al naşterii copiilor noştri. Pornind de la Ideea ADN – ului primordial şi de la faptul că umanitatea este creaţia lui Dumnezeu, este obligatoriu şi legitim acum să se ia în consideraţie de către un nou Legiuitor universal că, mai înainte de toate, toţi oamenii de pe pământ suntem fiinţe umane cu suflet viu.  
Apoi este imperios necesar se se legifereze o nouă Declaraţie a Drepturilor Omului Universal. Specific: o Declaraţie a Drepturilor Omului Universal, nu o Declaraţie universală a drepturilor omului, aşa cum este ea în prezent acum. Aceasta declaraţie trebuie să fie schimbată urgent prin una nouă în care să se specifice că: toţi oamenii de pe pământ suntem fiii şi fiicele unui singur Sat Planetar şi că fiecare avem dreptul să primim un Certificat atestat care să confere calitatea şi statutul de Cetăţean universal liber al planetei Pământ, cu toate responsabilităţile de rigoare: ecologice, culturale, ştiinţifice, religioase, militare, politice şi economice. Fără îndoială că, pentru a realiza lucrul acesta la scară planetară este legitimă şi obligatorie acum o redefinirea a viului, a sufletului uman, a Sufletului Viu, parte din Sufletul lui Dumnezeu procreaţiei, Creatorul programului nostru genetic, fie-i numele binecuvântat.  
Mai concret, este vorba despre o nouă redefinire a tot ce este viu pe pământ şi în cer. Este vorba de o nouă redefinirea şi cunoaştere a dublelor fenomene: a fenomenelor de noapte şi a fenomenelor de zi şi nu în ultimul rând de reconsiderarea rolului luminii în generarea bioluminiscenţei. Personal, numesc bioluminiscenţa lumina din lumină. Este vorba de reconsiderarea efectelor secundare, în generarea bolilor de lumină şi bolilor de întuneric. Lumea de azi continuă să fie prost guvernată datorită acestor două doctrine utopice şi nihiliste, respectiv comunismul şi capitalismul, care au avut că esenţa Paradisul prin distrugere, prin genocid cultural. Astfel, s-a ajuns ca, în mai puţin de patru sute de ani un sfert din omenire să sufere de prea multă lumină din lumină, ( de bioluminiscenţa), iar trei sferturi din omenire să sufere de prea mult întuneric şi negaţie. Acestea sunt acum bolile de lumină şi bolile de întuneric, care sunt introduse în lume sub forma unor fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare, de nişte oameni ai infernului, folosind cu rea credinţă razele nefaste ale Lunii şi ale Soarelui împotriva întregii omeniri.  
Iată de ce este necesar ca acest nou Rezonator stelar de bioluminiscenţă erotică să restabilească echilibrul energiilor pozitive şi negative dintre aceste două lumi diametral opuse, pentru a face ordine în lucruri şi fiinţe. Este necesară această nouă ordine în lucruri şi fiinţe, pentru a scăpa definitiv de acest sistem nociv de globalizare forţată a întregii omeniri în care din nefericire am intrat cu toţii acum, cu viii şi cu morţii laolaltă şi care ne forţează acum să urmăm cu orice preţ acest proces degenerat de globalizare a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor într-un singur Guvern Mondial. Acest Guvern Mondial va reprezenta într-un fel malefic omenirea din punct de vedere economic, dar niciodată nu o va putea salva prin vindecare economică şi culturală, fără suprimarea în prima fază, prin acest crunt război de epurare genetică, a peste două miliarde de oameni, aşa cum este prevăzut în registrele lui Gog şi Magog (GM1) şi în agendele lor din Guvernul Mondial (GM2).  
Doamnelor şi domnişoarelor, eu pot să vă dau soluţia de a salva jumătate din omenire, care în curând vor ajunge să trăiască mult sub limitele existenţei umane, adică, cu mai puţin de un dolar pe zi. Dar preţul pentru salvarea acestor oameni va fi plătit scump, pentru ca acum toată omenirea va suferi un şoc mare, pentru ca toţi, dar absolute toţi, vom atinge limitele cunoaşterii creaţiei umane. Cu acest Rezonator stelar de bioluminiscenţă erotică - puteţi să-l numiţi deja ca fiind, probabil, viitorul nostru “Chivot stelar de bioluminiscenţă” pentru noul Pat genetic uman -, vom putea cunoaşte adevărurilor ascunse de mii de ani despre Pomul Vieţii, despre Arborele cunoaşterii, despre Copacul abundenţei, despre Pietrele preţioase ale doamnelor, despre Adăpostul unde vom găsi Izvorul apei vieţii, despre Formă de foc a adevăratei ape...vom putea cunoaşte, în sfârşit, adevărul despre Erosul înaripat şi despre celălalt Eros care înnaripează.  
Şi nu în ultimul rând, cel mai mare preţ va fi plătit acum de noi, femeile libere, prin aflarea adevărului ascuns de mii de ani despre originile castelor din toată lumea, care s-au întemeiat prin aceste Contracte de Căsătorii mixte de întrajutorare între Stăpânii lumii şi sclavii hibridizaţi prin Programe de inginerie genetică speciale. Acum încă mai aveţi Liberal arbitru, aşa încât mai puteţi alege între a salva jumătate din omenire, care aşa cum am mai spus trăiesc cu mai puţin de un dolar pe zi, sau să suferiţi socul cunoaşterii ajuns la punctul terminus, la limita adevărului ascuns de 30.000 de mii de ani despre originea acestor caste. Veţi şti să alegeţi bine între aceste două alternative ale adevărului ajuns la punctul terminus doar dacă veţi renunţa definitiv la viaţa d-voastră particulară şi privată. M-am adresat eu cu respect la întreaga asistenţă din sala Congresului.  
După această generoasă ofertă de salvare a jumătate din omenire, de aflare a adevărurilor ascunse de peste 30.000 de mii de ani şi de schimbare radicală a calităţii vieţii pe pământ, toate grupurile de doamne venite la congres s-au apropiat de mine încet-încet. Şi după ce m-au înconjurat, privindu-mă cu mirare fiecare doamnă cu un zâmbet serafic şi diafan, în loc să înceapă o dezbatere serioasă despre salvarea a jumătate din omenire, aşa cum mă aşteptam, în mod curios s-a întâmplat ceva paradoxal, căci la un consens general, poate numai de ele ştiut, după ce s-au regrupat repede pe şoptite, formând alte noi grupuri şi grupuleţe, toate doamnele au început să mă suspecteze şi să-mi măsoare cu privirea toate formele mele din cap până-n picioare şi din spate şi din faţă, doar doar vor vedea vreun semn deosebit şi ascuns la mine, ori Instrumentul acela curios de bioluminiscenţă erotică, despre care le vorbisem atâta. Şi fiindcă n-au descoperit nimic deosebit la mine, a urmat câteva tiruri de întrebări, scurte şi la obiect, transmise online, pe internet, apoi verbal, în sala congesului. Întrebări împărţite în mai multe seturi de câte trei.  
Iată primele seturi de întrebări:  
1. Unde este Pomul Vieţii: în Copacul abundenţei (FMI, BM şi BCE, adică, fondul monetar internaţional, banca mondială şi banca centrală europeană) sau în Copacul cunoaşterii (în omul de la zeu, compatibil genetic cu ştiinţa zeilor)? Unde sunt vehiculele biologice compatibile genetic cu energiile biofotonice? Unde sunt scânteile divine - care nu se transmit pe cale genetică - şi cine face distribuţia lor după moartea posesorului?  
2. Unde-i adăpostul antiatomic: în Pământul Gol (la Atlanţi şi Lemurieni), în Cerul Cristalin (la Dumnezeu) sau tot în ieslea cea săracă pe pământul făgăduinţei (la poporul evreu)? Care-i soluţia miraculoasă de bioluminiscenţă erotică? Care e forma de foc a adevăratei ape?  
3. Cum arată crucea erotică multiplă înclinată? Unde se găseşte Izvorul apei vieţii, al tinereţii fără bătrâneţii şi al vieţii fără de moarte? Unde sunt aceste Contracte de căsătorii mixte, dintre castele de conştiinţă până la gradul IX?  
Acestea au fost câteva întrebări din primul set de întrebări, venite prin reţelele de socializare de pe internet, din partea Doamnelor doamnelor, din partea Doamnelor în roz şi din partea Grupurilor de conştiinţă de gradul IV, V şi VI. A urmat apoi cel de-al doilea set de întrebări fulger, venite din parte Doamnelor de bine şi al Grupurilor de conştiinţă de gradul I, II şi III, având drept reprezentante celor trei graţi-oase Femei de serviciu, care pur şi simplu m-au luat cu asalt în sala congresului.  
Iată întrebările:  
- Unde-i Chivotul acela genetic şi Scăldătoarea aceea erotică de care tot vorbeşti tu atâta? A fost prima întrebare a femeii de serviciu.  
- În apa tulbure a iraţionalului în care ne scăldam toate acum în fiecare zi – i-am răspuns femeii.  
- Dar instrumentul acela de bioluminiscenţă erotică? Vrem să-l vedem, acum! A cerut cea de-a doua femeie de serviciu.  
- În suflet! Am zis eu.  
- Arată-ne cum funcţionează? A cerut insistent cea de-a două femeie de serviciu.  
- Cu suflet viu. Numai cu suflet viu funcţionează, pe principiu Hologramei cosmice, i-am răspuns femeii de serviciu.  
- Lasă doamnă sufletul în pace şi nu ne mai amăgii atâta! Că avem şi noi suflet şi ştim şi noi ce-i acela suflet viu, că ne doare şi pe noi sufletul. Spune-ne, măcar, unde-i Chivotul acela genetic şi erotic? Şi unde sunt ascunse Pietrele acele preţioase de ametist ale doamnelor. Sau spune-ne măcar unde se găseşte acum elixirul acela de bioluminiscenţă erotică? La Paris, la Moscova, la Washington, sau tot în Orientul Apropiat? Că acum mergem să-l găsim! - Zise prima femeie de serviciu.  
- Pietrele preţioase de ametist ale Doamnelor doamnelor sunt în apa tulbure a iraţionalului în care ne scăldam toate acum, iar soluţia de bioluminiscenţă erotică, de creaţie şi de procreaţie, pe care o tot căutaţi cu atâta ardoare acum este în Limba creaţiei! Da, exact în Limba creaţiei este, aşa să ştiţi! Le-am spus eu atunci celor trei graţi-oase Femei de serviciu. În timp ce Doamnelor de bine se apropiau tot mai mult de mine, complet dezorientate şi cu limba scoasă, eu continuam să le explic:  
În Limba creaţiei, pentru că Limba creaţiei este locul de adăpost al fiinţei de lumină. Limba creaţiei este locul de adăpost al sunetelor, al culorilor şi al Cuvintelor de cod, care dacă nu ştim să le folosim cum se cuvine pot acum să ne zdruncine sufletul mai rău decât orice boală de lumină şi orice boală de întuneric. Limba creaţiei, prin sunete, culori şi Cuvinte ei de cod, poate să ne influenţeze ADN–ul pozitiv sau negativ şi să ne reprogrameze întreaga noastră structură interioară a sufletului, fie el viu sau mort, astfel încât trei sau cinci sau şapte, sunete, culori sau “Cuvinte de cod” pot să boicoteze sfarşitul lumii sau să aprindă la comandă oraşe şi ţări. Iată cum Limba creaţiei devine locul de adăpost al fiinţelor noastre feminine, dar şi prima soluţie de reconversie pe noua Scara valorică creaturală ce se pierde în lumile invizibile în cer şi pe pământ. Adică în reîntoarcerea omului către fiinţa solară, din spaţial supralunar, primind moarte din dragoste ca pe un semn de lumină ce întrece toate luminile.  
Căci femeia modernă, asemenea bărbatului, plasându-se şi ea în centrul materiei negative (AND-MN), şi-a pierdut razele corpului ei luminos, care cresc şi descresc, din fereastră în fereastră, odată cu spaţial curbat care stă între noi şi un alt corp luminos, cum e Luna sau Soarele, sau o altă fiinţă luminoasă. Doamnelor şi domnişoarelor, noi ne-am pierdut aceste Raze luminoase, adică ne-am pierdut Aripa stângă şi Aripa dreaptă. Adică Sufletul şi pe Dumnezeu creatorul nostru solar, fie-I numele binecuvântat. Iar a doua soluţie, de data aceasta de bioluminiscenţă erotică solară, este chiar misterul trăit de fiecare dintre noi, femeile. Adică Misterul în Unu, Misterul în Doi, şi Misterul în Trei. Acest “mister trăit” este chiar “moartea din sărut”, în limba italiană numită “morte di bacio”, care este chiar sărutul ce împarte lumina din lumină.  
Aceasta este bioluminiscenţa erotică de creaţie a lumilor şi originea castelor din toate timpurile imemoriale. “Morte di bacio” este unirea extatică dintre Inteligenţă Luminoasă venită din Soare, văzătorul nostru singuratic, cel ce controlează totul şi Sufletul lumii, adică, unirea dintre Good-angel şi Fiica-dragostei. Când trăieşti această unire extatică poţi vedea sufletul lui Dumnezeu creatorul nostru, care este în acest prim caz de conştiinţă cosmică propriul tău suflet liber, adică, parte din sufletul lui Dumnezeu soarele, văzătorul singuratic, Fiul Fiicei Soarelui Uriaş, cel ce controlează tot universul nostru, cel care îndepărtează toate razele cosmice, pentru ca apoi să-şi adune singur lumina din lumină, ca să putem vedea noi, femeile, cea mai nobilă formă solară a Sa; adică acea Persoană care suntem noi, femeile, care venim în lume dintr-o Stea nobilă cu lumină şi căldură proprie!  
Referinţă Bibliografică:
REPORTAJ IMAGINAR LA UN CONGRES INTERNAŢIONAL AL FEMEILOR ( 6 ) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 530, Anul II, 13 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!