AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Selectii >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 544 din 27 iunie 2012        Toate Articolele Autorului

RENĂSCUT DIN CENUŞA UITĂRII... SEVER MUREŞAN ... DACIA FELIX,
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cartea lui CEZAR.A.MIHALACHE deconspiră prin documente şocante autorii distrugerii la comanda ocultei oculte(!) a băncii româneşti DACIA FELIX şi a executării morale, financiare şi judiciare a unui român sclipitor, SEVER MUREŞAN, care a refuzat jocul politic şi finanţarea politicii feseniste şi post-feseniste. ”Călăul” băncii şi al magnatului român este MUGUR ISĂRESCU, iar adevăraţii asasini adevăraţi sunt conducătorii României din perioada regimurilor care s-au perdindat în aceşti 22 de ani de jaf şi prădare, între care nu puţini încă deţin comanda maşinăriei şi maşinaţiunilor politice cu legături în oculta sionistă.  
  
Vă reamintesc: câţiva universitari ardeleni au hotărât să înfiinţeze în 1991 o bancă românească puternică, având proiecte şi programe naţionaliste care să asigure asistarea şi capitalizarea românilor pentru a deveni proprietarii patrimoniului economic şi agricol românesc, suspus, cum bine ştiţi, distrugerii, privatizării frauduloase, înstrăinării...  
  
”...În principal, trebuia împiedicată Banca Naţională să repete rolul jucat înainte de primul Război Mondial în românizarea proprietăţii funciare din Transilvania! Mobilul noilor maşinaţiuni, post decembrieste, fiind de-românizarea proprietăţii din România. Iar pentru aceasta trebuia puse la conducerea Băncii naţionale şi a Ţării cât mai multe persoane cărora să le pese prea puţin de Ţară! Oferta, din partea clasei politice româneşti, oferta de trădători, se pare că a fost mult peste cererea pieţii, a structurilor internaţionale interesate în destructurarea României!... Domnule guvernator al Băncii Naţionale, care ocupaţi în mod inamovibil fotoliul onorat cândva de Brătieni, desfiinţarea Băncii DACIA FELIX s-a produs prin abuz şi diversiune, prin minciună şi sperjur, prin fals în acte şi declaraţii, etc..., etc. Desfiinţarea DACIEI FELIX a necesitat însă şi câteva crime, asasinate... Repet: asasinate!, dar fără de care, probabil, ingineria financiară numită falimentul unei bănci prospere, nu ar fi putut avea loc. Care sunt, deci, limitele penale şi morale ale implicării lui MUGUR ISĂRESCU în falimentul provocat, în distrugerea economiei româneşti, în falimentarea suveranităţii noastre naţionale?” (Prof.Dr. Ion Coja, autorul prefaţei cărţii).  
  
ROMEO TARHON 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
RENĂSCUT DIN CENUŞA UITĂRII... SEVER MUREŞAN ... DACIA FELIX, / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 544, Anul II, 27 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!