AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 379 din 14 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Regulamentul Festivalului Naţional De Poezie
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Regulamentul Festivalului Naţional de Poezie 
  
„Ion Budai Deleanu” 
  
Ediţia a-II-a, Geoagiu, 31.08- 02.09.2012 
  
Cenaclul Literar„Ion Budai Deleanu”din Geoagiu împreună cu Liga Scriitorilor din România, Cenaclul Epigramiştilor Olteni, Asociaţia Scriitorilor din Judeţul Hunedoara şi Asociaţia Florema Design din Orăştie organizează în perioada 31.08-02.09.2012 cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional de Poezie„Ion Budai Deleanu”. 
  
Se vor trimite un număr de trei poezii cu temă liberă. 
  
Comisia de juriuzare va fi alcătuită din trei membri care se vor stabili ulterior. 
  
Se vor acorda următoarele premii: 
  
• Premiul I 
  
• Premiul II 
  
• Premiul III 
  
• Menţiunea I 
  
• Menţiunea a II-a 
  
• Menţiunea a III-a 
  
Juriul şi organizatorii vor acorda şi premii speciale. 
  
Perioada de înscriere:20.01.2012-20.07.2012,data poştei. 
  
Textele trimise,nu trebuie să fi fost publicate până la data premierii,01.09.2012. 
  
Poeziile se vor trimite în trei exemplare tehnoredactate computerizat,însoţite de un motto. 
  
În alt plic separat se vor trece datele participanţilor:Nume şi prenume;Adresa exactă:localitatea,strada,numărul,blocul,scara,etajul,apartamentul,judeţul,codul poştal, numărul de telefon, faxul, e-mailul. 
  
Materialele vor fi trimise pe adresa: 
  
Şimonaţi Claudiu Nicolae, 
  
str.Calea Romanilor,nr.112,C.P.335.400,Loc.Geoagiu,Jud.Hunedoara,cu specificaţia„Pentru Festivalul Naţional de Poezie şi Epigrame„Ion Budai Deleanu”,iar relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon:0766/287.783 sau e-mail:claudiu.simonati@yahoo.com. 
  
La concurs pot participa poeţi de peste tot din ţară,membrii sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România sau Ligii Scriitorilor Români,excepţie făcând doar cei din judeţul Hunedoara. 
  
ATENŢIE!!! 
  
Cei care vor înscrie texte care nu le aparţin sau părţi copiate,vor fi descalificaţi din concurs. 
  
Organizatorii pot de asemeni să descalifice oricare concurent care nu dă dovadă de bun simţ,respect şi decenţă în comunicarea cu organizatorii,coordonatorul de proiect,juriul,etc. 
  
Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării termenilor şi condiţiilor festivalului şi asumarea obligativităţii respectării lui! 
  
Precizări suplimentare: 
  
-Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi telefonic sau prin e-mail în timp util,pentru a fi prezenţi la decernarea premiilor. 
  
-Cheltuielile de cazare şi masă pe perioada desfăşurării Festivalului vor fi suportate de către organizatori.Costurile de transport vor fi suportate de fiecare participant. 
  
Coordonatorul proiectului:ing.Claudiu Nicolae Şimonaţi 
  
e-mail:claudiu.simonati@yahoo.com ;cenaclulgeoagiu@yahoo.com. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Regulamentul Festivalului Naţional De Poezie Ion Budai Deleanu / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 379, Anul II, 14 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!