AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 753 din 22 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

Regulamentul Festivalului Naţional de Poezie
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Regulamentul Festivalului Naţional de Poezie 
  
„Ion Budai Deleanu” 
  
Ediţia a-III-a,Geoagiu,jud.Hunedoara 
  
23-25.08.2013 
  
Cenaclul Literar„Ion Budai Deleanu”din Geoagiu împreună cu Primăria şi Consiliul Local al oraşului Geoagiu,Liga Scriitorilor din România-filiala judeţului Hunedoara,Colegiul Tehnic Agricol„Alexandru Borza din Geoagiu”şi Asociaţia Florema Design din Orăştie organizează în perioada 23-25.08.2013 cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Poezie„Ion Budai Deleanu”. 
  
Important!!! 
  
Se vor trimite un număr de trei poezii.O poezie va avea ca şi temă Aurel Vlaicu,iar celelalte două vor fi cu temă liberă. 
  
Comisia de juriuzare va fi alcătuită din trei membri care se vor stabili ulterior. 
  
Se vor acorda următoarele premii: 
  
• Premiul I 
  
• Premiul II 
  
• Premiul III 
  
• Menţiunea I 
  
• Menţiunea a II-a 
  
• Menţiunea a III-a 
  
Juriul şi organizatorii vor acorda şi premii speciale. 
  
Perioada de înscriere:01.02.2013-01.07.2013,data poştei. 
  
Textele trimise,nu trebuie să fi fost publicate până la data premierii,24.08.2013. 
  
Poeziile se vor trimite în trei exemplare tehnoredactate computerizat,însoţite de un motto. 
  
În alt plic separat se vor trece datele participanţilor:Nume şi prenume;Adresa exactă:localitatea,strada,numărul,blocul,scara,etajul,apartamentul,judeţul,codul poştal,numărul de telefon,faxul,e-mailul. 
  
Materialele vor fi trimise pe adresa: 
  
Şimonaţi Claudiu Nicolae, 
  
str.Calea Romanilor,nr.112,C.P.335.400,Loc.Geoagiu,Jud.Hunedoara,cu specificaţia„Pentru Festivalul Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu”ediţia aIII-a,iar relaţii suplimentare se pot obţine la e-mail:cenaclulgeoagiu@yahoo.com 
  
La concurs pot participa poeţi de peste tot din ţară,membrii sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România sau Ligii Scriitorilor Români.Poeţii din judeţul Hunedoara nu au dreptul de a participa la acest concurs. 
  
ATENŢIE!!! 
  
Cei care vor înscrie texte care nu le aparţin sau părţi copiate,vor fi descalificaţi din concurs. 
  
Organizatorii pot de asemeni să descalifice oricare concurent care nu dă dovadă de bun simţ,respect şi decenţă în comunicarea cu organizatorii,coordonatorul de proiect,juriul,etc. 
  
Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării termenilor şi condiţiilor festivalului şi asumarea obligativităţii respectării lui! 
  
Precizări suplimentare: 
  
-Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi telefonic sau prin e-mail în timp util,pentru a fi prezenţi la decernarea premiilor. 
  
-Cheltuielile de cazare şi masă pe perioada desfăşurării Festivalului vor fi suportate de către organizatori.Costurile de transport vor fi suportate de către fiecare participant. 
  
Coordonatorul proiectului:Dipl.ing.Claudiu Nicolae Şimonaţi 
  
e-mail: cenaclulgeoagiu@yahoo.com. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Regulamentul Festivalului Naţional de Poezie / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 753, Anul III, 22 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!