CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  REGAL MUZICAL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!


Poezia şi muzica sunt lecţii de mirare. Ne mirăm că suntem, în ciuda a toţi şi a toate. Ne mirăm că iubim, în ciuda urii şi ostilităţii ce ne strivesc din toate părţile. Ne mirăm că ne putem prelungi şi înmulţi prin iubire, prin vlăstarele cărora le dăm rod, asemeni Arborelui Vieţii şi al Adevărului. Ne mirăm că ne mai putem mira…
Fuego a susţinut pe 10 ianuarie 2013, pe scena Teatrului "Alexandru Davila" din Piteşti, spectacolul de compoziţie, de muzica si poezie " Darul meu e muzica".
ât de rar te poţi privi în oglinda sufletului unui artist şi să-ţi revezi propriul suflet, cu trăirile lui, de fapt, ale tale, cu bucuriile şi suferinţele lui, de fapt ale tale. De fapt, ale tuturor.
Alături de el s- au aflat colegii săi din teatru, iar atmosfera a fost una festivă, aceasta fiind completată de momente unice de dans standard sau modern sau de momente umoristice.
Spectacolul s-a jucat cu casa închisă, iar cei prezenţi au avut parte de un regal muzical, compus din cele mai frumoase şi cunoscute refrene ale lui Fuego, dar şi din noile sale piese realizate împreună cu maestrul Jolt Kerestely, şi care au făcut sala sa vibreze, pe acordurile pianului.
Dăruind muzica, nu poţi aştepta o altă răsplată mai complexă şi mai inrădăcinată în concretul camuflat, decât aceeaşi muzică simbolizată de ropotul aplauzelor şi bătăile inimilor care te ascultă.
Asta primeşte şi dăruieşte Fuego cu fiecare apariţie. Iar asta este dorinţa fiecărui artist, aceea de a primi feedback şi, în acest mod, de a căpăta valenţele noi şi determinarea pentru a continua pe un drum plin de curbe sinusoidale, dar totuşi ... atât de fascinant.

Rodica Elena LUPU si Asoc. Regal D’Arts.  

Referinţă Bibliografică:
REGAL MUZICAL / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 743, Anul III, 12 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!