AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Ecouri >  RĂSPUNS
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Mult Stimate D-le Octavian Lupu,  

 

Sunteţi deosebit de generos cu noi, cei cărora ne intermediaţi frumoasa trăire prin CUVÂNT. Am în vedere, când mă refer la ceea ce ne leagă, nu atât faptul că ne oferiţi suport pentru gândurile şi sentimentele noastre, cât - mai ales - valoarea etică şi stilistică a propriului D-voastră CUVÂNT (scris sau rostit, adesea asociat cu preţioase imagini fizice).  

 

E un privilegiu faptul de a vă fi "întâlnit" pe această cale (internetul) atât de semnificativă pentru forţa creatoare a omului. Predispoziţia aceasta excepţională a intelectului trebuie însă numaidecât pusă în corespondenţă biunivocă, într-un necesar echilibru cu acea entitate ce completează, ce desăvârşeşte Omul, anume, SUFLETUL. Efortul D-voastră generos, autoasumat - prin oferta reprezentată de "Confluenţe Literare" şi de propriile demersuri de comunicare - răspunde categoric acestui deziderat al postmodernităţii. De aceea consider că disponibilitatea Dv., în relaţiile cu noi, ne îndatorează profund. Gândurile noastre curate, îndreptate spre D-voastră acum, de Sărbătoarea Naşterii Domnului, ar trebui să supraliciteze nobila ofertă sufletească pe care ne-o dăruiţi.  

 

Eu nu am girul de a reprezena, prin acest demers, grupul beneficiarilor revistei „Confluente Literare”, familie care, sunt convins, rezonează cu mine în acest mesaj de răspuns. Dar în ce mă priveşte, Distinse Dle Octavian Lupu, deşi eu nu mă pot ridica la înălţimea ştachetei care vă statuiază poziţia, totuşi, din preaplinul modestei mele înzestrări omeneşti, vă asigur de admiraţia mea sinceră şi, totodată, de recunoştinţa adâncă pe care v-o datorez.  

Crăciun Fericit! Şi La mulţi ani!  

 
 
Referinţă Bibliografică:
RĂSPUNS DESCHIS LA GENEROSUL MESAJ DE CRĂCIUN AL D-LUI OCTAVIAN LUPU / Gheorghe Pârlea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 722, Anul II, 22 decembrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Gheorghe Pârlea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Pârlea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!