CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Selectii >  PUTEREA IUBIRII
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dumnezeu ne-a dăruit cea mai puternică armă din univers. Iubirea.  
  
Ea e sabia de foc şi de lumină a creaţiei sale. A avut încredere să ne-o încredinţeze nouă, oamenilor. Mulţi nu ştiu să o preţuiască sau o dispreţuiesc. Noi de ce parte ne aflăm ? Simţiţi acea undă fierbinte in piept, admirând răsăritul soarelui şi inspirând aerul curat al dimineţii?  
  
Când ascultaţi muzică, mesaje, când nu conteniţi să admiraţi munţii, pădurile, apele, florile, păsările, cerul şi pământul. Aceasta este Iubirea. Dragostea este formată din tot ce cuprinde universul creaţiei! Mantaua care ne fereşte de răutatea şi urâţenia lumii. Iubirea e o decoraţie pe pieptul mantalei. Şi străluceşte în nemurire. Nimic şi nimeni nu-i va lua lumina deoarece nimeni nu-l poate învinge pe Dumnezeu.Mesajul de pace intre oameni.  
  
Nu mai vrem războaie, sărăcie, boli, crime, ură, răutate, egoism, minciună, distrugere, violenţă.  
  
Dorim pace, iubire, lumină. O lume magică de basm aşa cum a sădit-o Creatorul. Nu haos. Arta şi cei care o practică sub diverse forme s-au născut din dorinţa divinităţii de a ne dărui o lume mai bună, de a ne învăţa să fim copii indiferent de vârstă, culoarea pielii, naţionalitate. Nu contează. Suntem uniţi prin fibrele spirituale ale Universului. Când însămânţezi o grădină, vor creşte flori diferite, dar indiferent de veşmântul lor, ele sunt surori. Copacii nu seamănă intre ei, dar sunt fraţi. Apele, animalele, oamenii, totul este DIVIN. Să nu uităm, să ne iubim, să ne respectăm, să împrăştiem lumină, pace.  
  
Un zâmbet e o rază de soare. O vorbă trebuie să fie alinarea durerii si suferinţei. Un bănuţ în mâna nevoiaşului, o pâine pe masa sărăciei. Alungarea întunericului să facă loc luminii iubirii. We are the world.  
  
Nu putem aştepta nimic de la guverne, politicieni mărunţi şi meschini. Schimbarea spre mai bine pleacă din adâncurile conştiinţei fiecăruia dintre noi. Nu putem aştepta de la alţii. Nu vom primi nimic, fără a dărui iubire. Oameni dragi, este timpul să ne trezim la realitate. Noi suntem puterea lumii. Nu „ei”. Dumnezeu ne dă dar nu ne bagă şi in valiză.  
  
Dumnezeu nu primeşte şpagă pentru a oferi un loc mai călduţ in viaţă.  
  
Camelia Constantin  
  
2010  
  
Referinţă Bibliografică:
PUTEREA IUBIRII / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 263, Anul I, 20 septembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!