AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Lucrari >  


Autor: Ioan Ciobota         Publicat în: Ediţia nr. 426 din 01 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Propuneri pentru anul 2012: SFINTIRE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Propuneri pentru anul 2012: SFINTIRE 
  
MAI INTAI – 40 de zile de post si rugaciune 
  
SAPTAMANAL – 2 zile de post 
  
ZILNIC – jumatate de ora de rugaciune si studiere a Bibliei 
  
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...  
  
In anul 2012 se pot lua 40 de zile de post si rugaciune. 
  
Post pana seara sau pana dupa-masa, sau chiar 2-3 zile consecutiv pentru cine poate, fiecare cum poate. Ideea nu este ca Dumnezeu asteapta performanta in acest domeniu, ci o inima curata. 
  
Isaia 58: “Iata postul placut Mie: desleaga lanturile rautatii, desnoada legaturile robiei, da drumul celor asupriti, si rupe orice fel de jug; 
  
imparte-ti painea cu cel flamand, si adu in casa ta pe nenorocitii fara adapost; daca vezi pe un om gol, acopere-l, si nu intoarce spatele semenului tau. 
  
Atunci lumina ta va rasari ca zorile, si vindecarea ta va incolti repede; neprihanirea ta iti va merge inainte, si slava Domnului te va insoti.” 
  
Cine este bolnav si nu poate tine post de mancare, poate tine in schimb post de ... televizor ... Internet, etc. 
  
O alta propunere consta in 2 zile de post in fiecare saptamana, pe tot parcursul anului 2012, plus jumatate de ora de rugaciune si studiere zilnica a Bibliei. 
  
In rest, numai bine si multe binecuvantari de la Tatal nostru din Ceruri, de la Domnul Isus Cristos, prin puterea Duhului Sfant, pe tot anul 2012.  
  
Ioan Ciobota 
  
www.ioanciobota.wordpress.com 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Propuneri pentru anul 2012: SFINTIRE / Ioan Ciobota : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 426, Anul II, 01 martie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ioan Ciobota : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioan Ciobota
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!