CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Ecouri >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 923 din 11 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

PROIECTUL SOLARIS; BAZA MARINA MAY sf
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

3 BAZA MARINA MAY  

 

Construcţia bazei MARINA MAY începuse cu multă vreme în urmă, în aşa fel încât să nu se prea ştie de ea. Aici se aduceau utilaje de săpat în subteran dintre cele mai performante în următorul fel. Se făceau diverse manevre aşa zis militare, unde erau aduse tancuri sau alt armament, doar că acestea erau transformate în utilaje miniere pentru săparea de galerii subterane. Toţi cei care acceptau să intre în acest sistem semnau un fel de contract prin care acceptau să urmeze întocmai ordinele primite. Erau racolaţi în mod special cei care nu aveau familie, persoane singulare care nu aveau nimic de pierdut. Acestora li se acordau toate facilităţile, salarii consistente, aveau acces la cluburi şi restaurante de lux puse la dispoziţie de cei care administrau baza. Instruirea celor care intrau în sistem era mult complicată pentru alţi locuitori ai planetei. Ideologia inoculată era combinată cu religii extremiste, totul depindea de indivizii respectivi care erau împărţiţi în grupuri speciale. Membrii grupului se numeau MARINER BOY, un termen comun pentru cei care nu obţineau titluri mai deosebite. Nici un grup nu era mai mare de patru persoane, ceea ce indivizii puteau fi uşor de controlat. Perechile care formau MARINER BOY erau cu adevărat perechi fiind un bărbat şi o femeie, astfel ca să existe o alianţă între cei doi. Fiecare pereche avea o cameră de dormit şi acces la un fel de bucătărie a grupului de care nu prea era nevoie, căci alimentaţia se făcea prin puncte comune, de unde pe baza unui card se putea obţine orice îşi dorea solicitantul, inclusiv alcool sau droguri uşoare. Aceste grupuri erau supravegheate de un supervizor numit MARINER BOSS. Acest titlu era singurul cunoscut, alte grade mai mari nu erau cunoscute. Oricine voia să raporteze ceva o putea face în faţa unei camere de filmat, doleanţa era astfel înregistrată şi era analizată de cei care formau staff-ul bazei. Nici o cerere nu rămânea ne rezolvată, în plus solicitantul primea fără întârziere ce solicitase. Cererile de părăsire a bazei nu aveau un răspuns vreodată!  

Referinţă Bibliografică:
PROIECTUL SOLARIS; BAZA MARINA MAY sf / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 923, Anul III, 11 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!