CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Publicat în: Ediţia nr. 482 din 26 aprilie 2012        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului CHIŞINĂU - VIZITA LUI ANDRONIUS AZUBALIS ÎN CAPITALA REPUBLICII MOLDOVA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă  
 
(26 aprilie 2012) REF: Ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Andronius Azubalis în vizită la Primăria Chişinău  
 
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut astăzi o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Andronius Azubalis, aflat într-o vizită oficială în Republica Moldova.  
 
În cursul întrevederii, au fost abordate aspecte ce ţin de autonomia locală, descentralizare şi mai ales modul în care aceste principii se reflectă într-o relaţie europeană. Printre subiectele duscutate a fost şi problematica transnistreană.  
 
Dorin Chirtoacă şi Andronius Azubalis au convenit asupra continuării relaţiiilor de cooperare, prin iniţierea de proiecte noi. În context, părţile au subliniat şi necesitatea intensificării cooperării transfrontaliere, cu dezvoltarea de proiecte bilaterale, în vederea accelerării procesului de apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Europeană.  
 
Andronius Azubalis este la prima sa vizită la Primăria Chişinău, în calitate de ministru al afacerilor externe al Lituaniei.  
 
26 aprilie 2012  
Direcţia Relaţii Publice,  
Primăria mun. Chişinău  
bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md; web: www.chisinau.md  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului CHIŞINĂU - VIZITA LUI ANDRONIUS AZUBALIS ÎN CAPITALA REPUBLICII MOLDOVA / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 482, Anul II, 26 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!