AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Doru Chirtoaca         Publicat în: Ediţia nr. 50 din 19 februarie 2011        Toate Articolele Autorului

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CHIŞINĂU ÎŞI ASUMĂ PATRONAJUL RECONSTRUCŢIEI BISERICII DIN PARCUL „LA IZVOR”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Primaria municipiului Chisinau isi exprima regretul profund in legatura cu incendiul din aceasta dimineata care distrus biserica "Sfanta fericita Matrona" din parcul "La izvor", sectorul Buiucani.  
  
Directia situatii exceptionale a municipiului si Comisariatul de politie al sectorului Buiucani investigheaza cauzele producerii incendiului pentru a stabili daca este vorba despre o intamplare nefericita sau daca biserica a fost incendiata in mod intentionat.  
  
Primaria municipiului Chisinau considera ca oricare ar fi cauzele incediului, aceasta biserca trebuie reconstruita si redata enoriasilor, comunitatii precum si tuturor locuitorilor municipiului Chisinau. 
  
In acest sens, Primarul general, Dorin Chirtoaca a luat legatura cu Mitropolia Moldovei si a propus implicarea Primariei, a Consiliului Municipal Chisinau, a directiilor si intreprinderilor municipale, a agentilor economici si a societatii civile din municipiu, precum si a locuitorilor capitalei si a celor din republica, dar si a cetatenilor nostri aflati peste hotare in reconstructia bisericii. 
  
Primarul general isi asuma in mod personal raspunderea si patronajul asupra reconstructiei bisericii din parcul "La izvor". Pentru aceasta vor fi alocati bani din fondul de rezerva, vor fi acumulate mijloacele financiare si materialele de constructie necesare. De asemenea va fi deschis si un cont bancar pentru acumularea donatiilor din partea tuturor celor care vor dori sa ajute. 
  
Facem apel catre populatie sa ne solidarizam si sa restabilim lacasul sfant din sectorul Buiucani al capitalei! 
  
Acest lucru este in puterile noastre si cu siguranta, impreuna, vom reusi! 
  
19 februarie 2011 
  
Direcţia Relaţii Publice  
  
Primăria mun. Chişinău 
  
bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 83 
  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova 
  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708 
  
e-mail: drp@pmc.md; web: www.chisinau.md 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CHIŞINĂU ÎŞI ASUMĂ PATRONAJUL RECONSTRUCŢIEI BISERICII DIN PARCUL „LA IZVOR” / Doru Chirtoaca : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 50, Anul I, 19 februarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Doru Chirtoaca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Doru Chirtoaca
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!