AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Publicat în: Ediţia nr. 566 din 19 iulie 2012        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului CHIŞINĂU - ALEXANDRU MOŞANU LA 80 DE ANI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă  
(19 iulie 2012) REF: Alexandru Moşanu la 80 de ani  
 
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, îl felicită astăzi pe academicianul, istoricul şi politicianul Alexandru Moşanu, cu ocazia jubileului de 80 ani.  
 
La această vârstă onorabilă, edilul capitalei îl felicită cordial pe omagiat, cu urări de sănătate, pace în suflet, succese în activitate şi să contribuie şi mai departe la dezvoltarea ştiinţei din Republica Moldova.  
 
Alexandru Moşanu, cel care practic a scris Declaraţia de Independenţă a Republicii Moldova, a fost unul dintre fondatorii Frontului Popular, preşedinte al Congresului Intelectualtăţii din Moldova, având o contribuţie deosebită la oficializarea limbii române şi revenirea la alfabetul latin, la începutul anilor ‘90. A deţinut funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova între anii 1990-2001. În perioada 3 septembrie 1990 - 2 februarie 1993 a fost preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova.  
 
19 iulie 2012  
 
Direcţia Relaţii Publice,  
Primăria mun. Chişinău  
bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md; web: www.chisinau.md  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului CHIŞINĂU - ALEXANDRU MOŞANU LA 80 DE ANI / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 566, Anul II, 19 iulie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!