CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Publicat în: Ediţia nr. 1063 din 28 noiembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului Chişinău - PARTICIPAREA PRIMARULUI DORIN CHIRTOACĂ LA SUMMIT-UL DE LA VILNIUS
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va participa, în perioada 28 – 29 noiembrie 2013, la Summit-ul Parteneriatului Estic, care se va desfăşura la Vilnius, Lituania. Primarul Dorin Chirtoacă va participa la înaltul for la invitaţia Comitetului Regiunilor al Uniunii Europene.  
 
La Summit-ul şefilor de stat şi de guvern de la Vilnius, Republica Moldova urmează să parafeze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.  
 
Amintim că datorită voinţei şi consecvenţei majorităţii locuitorilor municipiului Chişinău, începând cu anul 2007 Chişinăul a revenit pe calea democraţiei şi a integrării europene, pentru ca mai târziu, începând cu anul 2009, schimbarea democratică şi asumarea cursului european să aibă loc la nivelul întregii republici.  
 
Cu această ocazie, Dorin Chirtoacă ţine să mulţumeasă Comitetului Regiunilor Uniunii Europene de posibilitatea de a participa la Summit, echipei din cadrul Primăriei municipiului Chişinău, tuturor consilierilor de orientare democratică din Consiliul Municipal Chişinău, locuitorilor municipiului Chişinău pentru încredere, pentru toată munca şi eforturile depuse în vederea obţinerii acestui rezultat important pentru Republica Moldova.  
 
Suntem siguri că şi pe viitor municipiul Chişinău va promova şi va contribui esenţial şi până la capăt la integrarea europeană a statului nostru, inclusiv până la aderarea completă şi definitivă a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.  
 
---------------------------------------  
 
27 noiembrie 2013  
Direcţia Relaţii Publice  
Primăria mun. Chişinău  
Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului Chişinău - PARTICIPAREA PRIMARULUI DORIN CHIRTOACĂ LA SUMMIT-UL DE LA VILNIUS / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1063, Anul III, 28 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!