AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Publicat în: Ediţia nr. 934 din 22 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL GENERAL, DORIN CHIRTOACĂ, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA BRUXELLES
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
22 iulie 2013) REF: Dorin Chirtoacă se află într-o vizită oficială la Bruxelles  
-  
-  
Primarul general, Dorin Chirtoacă, participă astăzi, 22 iulie 2013, la Bruxelles, la cea de-a 4-a reuniune interministerială a ţărilor parteneriatului estic, o întâlnire de rang înalt între guverne.  
 
La eveniment sunt prezenţi reprezentanţi ai guvernelor din cele 6 ţări: Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova, Ucraina şi Belarus, comisari europeni etc.  
 
În cea de-a doua jumătate a zilei, primarul de Chişinău va ţine un discurs în faţa participanţilor la eveniment. Aici, Dorin Chirtoacă se va referi la importanţa reformelor în cadrul administraţiei publice, descentralizarea fiscală, consolidarea autonomiei locale, necesitatea urgentării transparenţei în cadrul autorităţilor publice şi democraţiei locale; participarea cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor etc.  
 
Reuniunea de la Bruxelles are loc în scopul pregătirii către Summit-ul Parteneriatului Estic, din 28-29 noiemrie 2013, de la Vilnus: pentru schimb de opinii şi asigurarea că forul va fi un succes.  
 
22 IULIE 2013  
Direcţia Relaţii Publice  
Primăria mun. Chişinău  
Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului CHIŞINĂU - PRIMARUL GENERAL, DORIN CHIRTOACĂ, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA BRUXELLES / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 934, Anul III, 22 iulie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!