CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 444 din 19 martie 2012        Toate Articolele Autorului

POETUL IONEL MARIN ORGANIZEAZĂ FESTIVALUL SI CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ ”BOGDANIA” -FOCSANI 2012. PARTENERI CULTURALI: REVISTELE CONFLUENTE ROMANESTI,VISUL SI ARMONII CULTURALE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ASOCIAŢIA CULTURAL-UMANITARĂ ”BOGDANIA” ORGANIZEAZĂ PRIMA EDIŢIE A FESTIVALULUI-CONCURS NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ ” BOGDANIA ”  
 
Organizator - Asociaţia Cultural-Umanitară ”BOGDANIA” cu sediul în Focşani, Str. Contemporanul nr. 28, înregistrată cu CIF 29080784, având cont IBAN RO11BRMA0999100047750380, FOCŞANI, legal reprezentată de ing. IONEL MARIN, în calitate de Preşedinte.  
 
Parteneri culturali:  
 
Revista universală de creaţie şi atitudine culturală ”Armonii Culturale”  
 
Revista on-line „Confluenţe Româneşti”  
 
Revista „Visul”  
 
Scopuri:  
 
-stimularea interesului pentru literatura română contemporană şi a respectului pentru valorile moştenite.  
 
-dezvoltarea spiritului competitiv, al dorinţei de afirmare al tinerilor şi pentru ieşirea din anonimat al celor care creează şi care au talent deosebit.  
 
- promovarea în revistele de cultură şi în Antologii literare a câştigătorilor din fiecare secţiune literară.  
 
Participanţi - Autori care nu au volume tipărite şi care nu au fost deja antologaţi ori care sunt membri ai uniunilor de creaţie.  
 
Secţiunile concursului: poezie, proză scurtă şi eseu. Textele trebuie dactilografiate în Word, Times New Roman 12 pct, spaţiere un rând, cu diacritice şi să nu depăşească 10 pagini A4 pentru fiecare gen literar.  
 
Trimiterea textelor (creaţiilor)- în perioada: 01.04.-01.06.2012 la adresele:  
 
a)-E-mail:ionelmarin55@gmail.com, cu menţiunea ”Pentru concurs”, însoţite de un scurt cv(max.1/2 pag.A4) şi o fotografie recentă. CV-ul trebuie să conţină următoarele date: data şi locul naşterii, telefon, e-mail şi adresa poştală de corespondenţă (adresa de domiciliu)  
 
b)-Poştă: Asociaţia Cultural-Umanitară ”BOGDANIA”, FOCŞANI, Str. Contemporanul nr. 28, Cod 920065, cu menţiunea „Pentru concurs” în câte 2 exemplare. Textele vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic închis, cuprinzând date despre autor (nume, prenume, data naşterii, profesia, adresa, telefonul, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare).  
 
Textele trimise după data de 01.06.2012 (data poştei) nu vor fi luate în considerare, de asemenea cele care nu sunt dactilografiate corespunzător.  
 
Selectarea textelor se va face de către un juriu format din 3-4 scriitori consacraţi, pentru fiecare secţiune de concurs. Se va întocmi o fişă de participare pentru fiecare concurent. În urma evaluării fiecărei creaţii se va stabili în mod corect şi obiectiv, pe bază de note, concurenţii câştigători pe secţiuni.  
 
Textele valoroase vor fi publicate în reviste de literatură şi cultură precum : Armonii Culturale, Confluenţe Româneşti, Visul şi altele. Se va realiza ulterior şi Antologia Festivalului.  
 
Concurenţii declaraţi câştigători vor fi anunţaţi cu cel puţin 10 zile înainte, pentru festivitatea de premiere.  
 
Festivalului-Concurs Naţional de Creaţie „Bogdania” se va încheia cu Festivitatea de premiere şi spectacolul de gală ce va fi anunţat public şi individual concurenţii. Se vor acorda diplome şi premii şi trofeul ”Bogdania” pentru cel mai valoros concurent.  
 
Relaţii suplimentare  
 
Director Ionel Marin  
 
 
tel.0752862369,  
 
tel.0237627311,  
 
e-mail- ionelmarin55@gmail.com  
 
(n.r.-Ionel Marin este red.sef adj. al Revistei Armonii Culturale ,initiata de scriitorul Gheorghe A. Stroia din Adjud)  
 
******  
MARIN MIHAI-Redactia Revistei Armonii Culturale  
SURSA: REVISTA ARMONII CULTURALE  
 
 
Referinţă Bibliografică:
POETUL IONEL MARIN ORGANIZEAZĂ FESTIVALUL SI CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ ”BOGDANIA” -FOCSANI 2012. PARTENERI CULTURALI: REVISTELE CONFLUENTE ROMANESTI,VISUL SI ARMONII CULTURALE / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 444, Anul II, 19 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!